Átigazolás

A fogadóirodák már tudják, melyik korábbi Real-csillag igazol Liverpoolba

Iker Casillas szenzációs szezont futott a Portónál, nem csoda, hogy Jürgen Klopp szeretné megszerezni.

Két év után elhagyja Portugáliát Iker Casillas és új kalandok után néz. A rutinos portást keresték Törökországból, Kínából és több ázsiai országból, ám az AS jelentése szerint immáron biztosra vehető, hogy a 36 éves játékos az Anfield Roadon folytatja.

Jürgen Kloppnak szüksége is lehet egy igazán rutinos, jó képességű kapusra, ugyanis a Mignolet-Karius duó egyikével sem teljesen elégedett a német mester.

A híreszteléseket támasztja alá az a tény is, hogy az egyik angol bukméker képviselője elmondta, habár írásbeli megállapodás még nem született Casillas Liverpoolba szerződéséről, a hírek, melyek szerint szóban már létrejött a kontraktus a felek között, óvatosságra intették őket. "Minden abba az irányba mutat, hogy a volt Real-kapus a Premier League-ben folytatja, így felfüggesztettük a fogadási piacot" - mondta Dave Burin.

Casillas 2015 nyarán, némiképp dicstelenül távozott a Real Madridtól, amely után az első portói éve nem sikerült igazán jól, 40 meccsen 39 gólt kapott. Idén viszont már bejutott a csapat a Bajnokok Ligájában az egyenes kieséses szakaszba és Casillas is bizonyította, hogy lehet rá számítani: 43 találkozón csak 23 gólt kapott, a BL-ben nyolc meccsen hatot.