NB I

MTK, DVTK vagy DVSC? Íme az oddsok a kieső csapatra!

  • varin

A fogadóirodák szerint az MTK búcsúja a legvalószínűbb, a Lokié viszont kifejezetten jól fizetne.

A bajnoki cím mellett még a bronzérem és a Gyirmót melletti másik kieső csapat is kérdéses az NB I-ben. Utóbbi kategóriát három együttes, a Debrecen, a Diósgyőr és az MTK igyekszik elkerülni, és egy dolog biztosra mondható: amelyik gárda nyerni tud a hétvégén, az marad az NB I-ben jövőre is. Lássuk ennek ismeretében a halványzöld iroda szorzóit!

Melyik csapat esik ki az NB I-ből?
MTK 2.00
Diósgyőr 2.50
Debrecen 3.00

Ahogyan egy korábbi cikkünkben jeleztük, úgy talán itt is érdemes kicsit továbbgondolni a dolgokat, mint az internetes bukméker szorzói, találhatunk ugyanis kitűnő alternatívákat az egyes kimenetelekre.

A    -n például ha kombináljuk az MTK és a Diósgyőr győzelmét, máris egy több, mint 5-szörös szorzót kaphatunk a Debrecen kiesésére, míg a nemzetközi fogadóirodánál a kék-fehérek búcsúja fizet jobban (2.00), mint a Paks-MTK 1x-e (1.60) a magyar állami irodánál.

Ami a Diósgyőrt illeti, itt is érdemesebb lehet a miskolciak búcsújához szükséges két kimenetelt kombinálni, ha ugyanis Kantáék sikerére, valamint a DVTK-DVSC x2-jére fogadunk, 3.41-szeres szorzót zsebelhetünk be a magyar irodánál. Ha egyébként a három variációt külön-külön fogadjuk meg (az MTK kiesését a nemzetközi irodánál, a piros-fehér gárdákét pedig a magyar bukinál), akkor egy százalékos surebetet kaphatunk, ami bár nem eget rengető, de biztos profit.

2017-05-27;212
209575