Angol foci

A chileiek már Bayern-játékost csináltak Alexis Sánchezből

  • MVB80

Bayern München vagy Manchester City? Úgy tűnik, ez a két klub verseng azért, hogy náluk folytassa Alexis Sánchez.

20 év után először maradt le a Bajnokok Ligájáról az Arsenal, amely csak az ötödik helyen végzett, így az ősszel a keddek és a szerdák helyett a csütörtökre és az Európa Ligára kell koncentrálnia.

Bár az Arsenal-szurkolók egy része egész évben jelezte, hogy nem bánná, ha Arsene Wenger elhúzna, a francia menedzser jövője még mindig nem dőlt el.

Legalább ennyire kérdéses, hogy mi lesz a csapat talán legfontosabb játékosával, Alexis Sánchezzel, akit néhány hete még a Chelsea-vel boronáltak össze, de a mai hírek szerint már a Manchester City és a Bayern München tűnik a legesélyesebbnek arra, hogy megadja az esélyt neki, hogy az ősszel is a BL-ben riogassa a védőket.

A kupadöntő lehet az utolsó meccse az Arsenalnál

A chilei válogatott Twitter-oldala a Konföderációs Kupára nevezett keret ismertetésénél egyenesen Bayern-játékosként tüntette fel Sánchezt, persze aztán gyorsan kijavították. Sánchez válogatottbeli csapattársa, a Münchenben profiskodó Arturo Vidal egyébként elárulta, hogy a bajorok valóban nagy erőket mozgósítanak, hogy megszerezzék a PL-ben 24 gólig jutó csatárt.

Az El Mercurio nevű lap azt írja, a Bayern 50 millió fontot ajánlana az Arsenalnal Sánchezért, aki évente 10 millió fontot kereshetne.

Eközben a Mirror azt szellőztette meg, hogy a Manchester City 100 millió fontos biznisz keretében Sánchez mellett a Tottenham jobbhátvédjét, Kyle Walkert is vinné.

A 28 éves Sáncheznek idén 18 pontot köszönhet az Arsenal, ő pedig a góljai mellett 10 asszisztot is kiosztott, amit azt jelenti, hogy 92,6 percenként kivette a részét csapata találataiból. Alexis szerződése jövő nyáron jár le, úgyhogy ha az Arsenal nem hosszabbít vele, akkor idén nyáron láthat utoljára pénzt belőle a klubja.

Hol folytatja Alexis Sánchez?
Bayern München 2.25
Manchester City 5.00
Chelsea 9.00
PSG 17.00
Marad az Arsenalban 2.25