Átigazolás

Nem csak az Európa Ligát, de egy csúcsigazolást is bukhat a Manchester United

A francia gólvágó nyilatkozata több, mint beszédes volt, így szinte biztosra vehetjük, hogy váltani akar a nyáron. De ehhez a Manchesternek is hozzá kell tennie a magáét.

Szerda este lép pályára a Manchester United az Európa Liga döntőjében, ahol a tét hatalmas, José Mourinho a sikeres szezon abszolválásáért, valamint a Bajnokok Ligája csoportköréért lép majd pályára. A hírek szerint azonban a meccs jelentősége még ennél is nagyobb lesz a United számára, a stockholmi találkozón dől el Antoine Griezmann sorsa is.

A francia gólvágó hétfő este egy francia televíziós műsorban nyilatkozott a Manchesterbe szerződés esélyeiről, ahol szokatlan őszinteséggel tippelte meg az átigazolás esélyét.

"Igen, valóban lehetséges, hogy Manchesterbe szerződök. Úgy vélem, két héten belül el is dől a sorsom. Jelenleg 60 százalékra mondanám azt, hogy az Old Traffordra kerülök"

- mondta a 41-szeres francia válogatott.

A francia L'Équipe információi szerint ehhez azonban szükséges, hogy a Manchester United kvalifikálja magát a Bajnokok Ligájába, Griezmann ugyanis szeretne a sorozatban játszani és elérni azt, amit az Atlético Madriddal többször sem sikerült: elhódítani a kupát.

Griezmann szavaival egyébként nagyjából egybecseng a fogadóirodák szorzója is, az egyik angol bukméker jelenleg 1.50-et fizet Griezmann Manchesterbe igazolására, még 2.38-at, ha a 2016-os Aranylabda bronzérmese marad a spanyol fővárosban.

[2490528] 2017-05-24 20:45:00 Ajax - Manchester Unitedx;