Heti műsor

Befejeződik az NB I és a Serie A, továbbá jön az EL-döntő!

Újabb izgalmas hét vár a sportfogadás szerelmeseire, megpróbáltuk kiemelni, hogy mely találkozókra, eseményekre lesz érdemes odafigyelni az előttünk álló hét napban.

Pogbáék szerdán EL-döntőt játszanak az Ajax ellen.

A hét eseményei

Az utolsó forduló következik szombaton az NB I-ben, fény derül arra, hogy ki nyeri a magyar élvonalbeli bajnokságot. Ennél izgalmasabb és szorosabb aligha lehetne az idei kiírás hajrára, ráadásul ezúttal "bajnoki finálé" dönt az aranyérem sorsáról, hiszen a 33. játéknapon a Honvéd a Videoton együttesét fogadja. A vendégek csak sikerük esetén lehetnek aranyérmesek, míg a hazaiaknak már a döntetlen is elegendő lenne az üdvösséghez.

A forduló rangadója mellett kiderül, hogy ki lesz a második kieső, ami könnyen lehet, hogy a Diósgyőr-Debrecen párosításból kerül ki, hiszen az MTK vélhetőn idegenben legyőzi azt a Paksot, amely csapatnak már minden mindegy, s múlt héten például a Mezőkövesd otthonában kapott ki, ami a borsodi alakulatnak a bennmaradást jelentette.

S akkor az olyan párosításokról még nem is beszéltünk, mint a Ferencváros-Újpest, ahol a Fradinak a harmadik hely a tét, amit csak akkor tud megszerezni, ha legyőzi ősi riválisát, illetve a Vasas hazai pályán kikap a Mezőkövesd együttesétől. A játéknap utolsó meccsét pedig Sopronban rendezik, ahol a Haladás a Gyirmót gárdáját fogadja.

A hét folyamán ezen meccsekről többet is megtudhat az, aki a hatharom.com-mal tart, hiszen oldalunk valamennyi találkozóval bővebben foglalkozik majd!

[2295598] 2017-05-27 19:00:00 Honvéd - Videotonx;

Szerdán mindenki Stockholmra fókuszál, ahol az Európa Liga döntőjét rendezik, ahol az Ajax és a Manchester United (H: 4.00 D: 3.45 V: 1.85) gárdái csapnak össze. A döntő esélyese az angol csapat, azonban José Mourinhóéknál egyre több a sérült, így ki merné leírni a holland együttest?

Angliában a héten fény derül arra, hogy ki nyeri idén az FA Kupát, szombaton ugyanis az Arsenal és a Chelsea (H: 3.65 D: 3.35 V: 1.85) feszül egymásnak a Wembley-ben, a tét pedig mondanunk sem kell, hogy óriási.

Németországban is már csak a kupafinálé maradt hátra, a sorozat döntőjében pedig a Frankfurt és a Dortmund (H: 6.00 D: 4.15 V: 1.40) méri össze tudását. Amennyiben a Borussia húzza be a serleget, úgy Dárdai Pál Herthája automatikusa Európa Liga csoportkör résztvevő lenne, tehát Berlinben mindenki a BVB sikeréért szurkol majd.

A spanyoloknál is ugyanez a helyzet, vagyis szombaton a Copa del Rey fináléjával véget ér a szezon érdemi része. A döntőben a Barcelona és az Alavés (H: 1.14 D: 6.25 V: 14.00) néz farkasszemet egymással, s mondanunk kell, hogy melyik együttes a favorit.

Olaszországban hétfőn, a Pescara-Palermo (H: 2.25 D: 3.35 V: 2.95) mérkőzéssel zárul a 37. forduló, vasárnap pedig jön az utolsó játéknap a Serie A-ban. A hétvégén a Roma-Genoa, a Bologna-Juventus, a Cagliari-Milan, a Crotone-Lazio, az Inter-Udinese, a Palermo-Empoli és a Sampdoria-Napoli mérkőzésekre lesz érdemes odafigyelni.

[2493764] 2017-05-27 18:30:00 Arsenal - Chelseax;

A topligás találkozókkal, illetve a nemzetközi kupameccsekkel a hét folyamán bővebben is foglalkozik majd a hatharom.com, így aki velünk tart, az semmiről sem marad le!

Amire még érdemes figyelni

Fociból a fentebb nem említett többi topligás találkozóra, illetve nemzeti kupadöntőkre lesz érdemes fogadni, illetve az NB II-re, ahol vasárnap többek közt Puskás Akadémia-Balmazújváros rangadót rendeznek.

Férfi kézilabda kirakatcsapataink szerdán lezárják a bajnoki finálét, a Veszprém hatgólos előny a birtokában utazik Szegedre. Női sztáregyütteseink pedig bajnoki meccseket játszanak az előttünk álló napokban, méghozzá kettőt, aminek köszönhetően véget ér az NB I. A magyar férfi kosárlabda NB I-ben, az NHL-ben és az NBA-ben folytatódik a rájátszás, a vízilabda Bajnokok Ligájában pedig csütörtökön megkezdődik a budapesti Final Six, ahol az Eger és a Szolnok is érdekelt.

Az előttünk álló hét napban sem maradunk tehát események nélkül, bőven lesz mire fogadni, szokásainkhoz híven a legnagyobb profittal kecsegetető tippeket kivétel nélkül megtalálhatjátok majd a Protipp-rendszerben.

Ami a többi sportágat illeti, a szokásos előzetesek mellett tippek is elérhetők lesznek oldalunkon, vagyis ezen a héten is érdemes lesz a hatharom.com-mal tartani, hiszen ha nyerni akartok, akkor a legjobb helyen jártok!