E-Sport

Magányos SKT keresi ellenfelét – Ki meri bevállalni?

  • Thanatos

Szombat este kerül sor az MSI második elődöntőjére, amelynek a World Elite a favoritja.

Ha szeretnéd megismerni a League of Legends világát, mindenképpen kövesd szerkesztőnk Facebook-oldalát, hiszen Thanatos napról napra megosztja gondolatait, ötleteit és tippjeit a LoL világáról!

Alap információk a tornáról:

Az elmúlt hetek nem szóltak másról, mint a Mid-Season Invitational ütközeteiről és a legerősebb régiókat képviselő csapatok csatáiról. A múlt héten véget ért a csoportkör is, amely után megvan a TOP4 társaság, akik a héten két elődöntő és egy döntő keretében döntik el, hogy ki a legjobb jelenleg a világon. Óriási a verseny, ráadásul végtelenül érdekes kérdés, hogy a BO5 szériák során (három győzelemig tartó összecsapás) mennyire tudja megtartani az erejét az, aki dominánsnak tűnt az eddigi BO1-ek alatt? Ma keményebb meccsünk lesz?

Oddsok az elődöntőre
World Elite: 1.22 G2 Esports: 4.00

Team WE vs. G2 Esports (Kezdés: 21:10)

Kemény este elé nézünk, hiszen két mindenre elszánt társaság csap össze, hogy végül bizonyíthassák rátermettségüket az SKT ellen a döntőben. Az ütközet pikantériája, hogy Kína az utóbbi időben sosem teljesített megfelelően a hosszabb szériák során. Hihetetlen agresszív stílus jellemzi a Team WE játékát, amelyet akkor és úgy alkalmaznak, amikor és ahogy a legjobban érvényesülhet. Ezzel szemben a G2 sokszor defenzívebb, próbál lassabb, megfontoltabb akciókat kivitelezni, ráadásul akkor is nehezen pörögnek fel, amikor már az egész világ ég körülöttük. Reményekkel teli állapotban várom ezt az estét, a G2 esélyesebb, mint tegnap az FW, ám a papírfirma a WE-nek adja a meccset. Ahogyan én is. Jön a Kína vs. D-Korea vagy Európa közbeszól?

Thanatos-tipp: WE 3 – 1 G2

Közvetítések:

Magyar nyelven: http://twitch.tv/magyarloltv

Angol nyelven: http://www.lolesports.com/en_US/


A megosztásokat köszönjük szépen a League of Legends Hungary, a League of Legends Fungary és a Magyar League of Legends közösségnek.