E-sport

MSI Elődöntők 1. Nap - Vajon megtörik az SKT ámokfutása?

  • Thanatos

A Flash Wolves egyszer már elkapta a SK Telecomot az idei MSI-ben, most döntőt érne a hasonló bravúr.

Ha szeretnéd megismerni a League of Legends világát, mindenképpen kövesd szerkesztőnk Facebook-oldalát, hiszen Thanatos napról napra megosztja gondolatait, ötleteit és tippjeit a LoL világáról!

Alap információk a tornáról:

Az elmúlt hetek nem szóltak másról, mint a Mid-Season Invitational ütközeteiről és a legerősebb régiókat képviselő csapatok csatáiról. A múlt héten véget ért a csoportkör is, amely után megvan a TOP4 társaság, akik a héten két elődöntő és egy döntő keretében döntik el, hogy ki a legjobb jelenleg a világon. Óriási a verseny, ráadásul végtelenül érdekes kérdés, hogy a BO5 szériák során (három győzelemig tartó összecsapás) mennyire tudja megtartani az erejét az, aki dominánsnak tűnt az eddigi BO1-ek alatt? Elsőként jöjjön a mai elődöntőről a tipp!

Oddsok az elődöntőkre
SK Telecom T1: 1.03 Flash Wolves: 10.00
World Elite: 1.30 G2 Esports: 3.40

SKT T1 vs. Flash Wolves (Kezdés: 20:00)

Már a kezdeti tippelések során kiderülhetett, hogy elég sokat reméltem a FW társaságától. Végül kiérdemelten kerültek be a legjobb négybe, ám a jelenlegi csata akár azt is eldöntheti, hogy melyikük lesz a következő MSI győztes. Óriási a tét, és nagyon szeretnék bizakodó lenni, DE… akármennyire erőltetem az agytekervényeimet, az SKT-t nem tudom elképzelni, hogy háromszor kikapjon egymás után. Kétségtelen, hogy meg lehet őket sebezni és van gyenge pontjuk. Csak az a gond, a legtöbbször még ezt sem lehet elmondani róluk.

Ha nyer a Flash Wolves egy leget, pénzünk 1.80-szorosát nyerhetjük vissza a nemzetközi bukiknál.

Az FW-nek akkor van esélye, ha 5 mérkőzésből tud háromszor hibátlan, lendületes és letisztult játékot mutatni. Egyéb esetben az SKT szétdarálja őket, de nem ilyen kislányos, rózsaszínbe bugyolált módszerrel, hanem úgy, hogy szinte korhatárt kell majd tenni az eseményekre. Akik fogadni szeretnének, azoknak javaslom, hogy élőben kövessék az eseményeket. Tekintve, hogy az FW bármit csinál, sokat fizethet, egy-egy mérkőzés győzelem eltalálása kellemes mennyiséget hozhat a konyhára. Akik nagyon bátrak, reménykedhetnek velem a FW győzelemben, de ez tényleg hazárdjáték: az SKT minden szempontból jobb a Flash Wolves-nál, és mondhatnám azt is, hogy itt egyedül az SKT nyerhet, vagy ők bukhatják el az egészet.

Thanatos-tipp: SKT 3 - 2 FW

Közvetítések:

Magyar nyelven: http://twitch.tv/magyarloltv

Angol nyelven: http://www.lolesports.com/en_US/


A megosztásokat köszönjük szépen a League of Legends Hungary, a League of Legends Fungary és a Magyar League of Legends közösségnek.