Angol foci

Nem a Chelsea a bajnokság favoritja, gigászi odds az Arsenalra - ez várható jövőre

A legtöbbet a Brighton bajnoki címével nyerhetjük, de az újonc sincs leicesteri magasságokban.

Noha még le sem fújták a Premier League 2016/17-es idényét, a Chelsea megkoronázása után már fogadhatunk is a jövő évi bajnokra. Meglepő módon a győztes Conte-legénység csak a második helyen áll, az egyik nemzetközi iroda szerint a kiírás favoritja ugyanis a Manchester City.

A legnagyobb oddsot a bukméker a Brighton & Hove sikerére kínálja, az újoncra 1501-szeres pénz reményében fogadhatunk, ám ez még így is eltörpül a Leicester City tavalyi 5001-szeres szorzója mellett.

Az persze Angliában mindig remek kérdés, hogy éppen melyik sztárcsapat mennyit szán költekezésre, ám ha hinni lehet a pletykáknak, a Chelsea és a Manchester United is 200 millió fontért hozna játékosokat a nyáron. Szintén kérdéses az edzők sorsa, hiszen Mauricio Pochettinónak és Antonio Conténak is vannak ajánlatai szerte Európából, miként Arséne Wenger londoni pályafutása sem áll stabil lábakon.

Az Arsenalt leírták a bukik

Ha már az Arsenal, igencsak sokkolóan hathat, hogy nemhogy a top4-be, már a top5-be sem férnek be az Ágyúsok, akiknek bajnoki sikerével 13-szoros pénzt nyerhetnénk az irodánál.

Ebben a szezonban egyébként a Chelsea-re 6.75-szörös pénzért fogadhattunk, míg a favorit ugyanígy a Manchester City volt, 3.50-szeres oddson.

Melyik csapat nyeri a Premier League-et a 2017/18-as szezonban?
Manchester City 3.25
Chelsea 3.75
Manchester United 4.33
Tottenham 9.00
Liverpool 11.00
Arsenal 13.00
Everton 151.00
Leicester 201.00