Heti műsor

A héten véget ér az angol, a német és a spanyol bajnokság

Újabb izgalmas hét vár a sportfogadás szerelmeseire, megpróbáltuk kiemelni, hogy mely találkozókra, eseményekre lesz érdemes odafigyelni az előttünk álló hét napban.

Vajon a Real Madrid behúzza a bajnokságot?

A hét eseményei

A héten elsőként a Magyar Kupa elődöntőinek visszavágóira figyelünk hazánkban, hiszen szerdán a Budafok-Ferencváros és a Mezőkövesd-Vasas összecsapásokat rendezik.

A hétvégén viszont már az utolsó előtti NB I-es fordulóra koncentrálunk, amikor is olyan mérkőzések kerülnek terítékre, mint például a Debrecen-Honvéd, a Gyirmót-Vasas, a Mezőkövesd-Paks, az MTK-Diósgyőr, az Újpest-Haladás vagy a Videoton-Ferencváros.

A hét folyamán ezen meccsekről többet is megtudhat az, aki a hatharom.com-mal tart, hiszen oldalunk valamennyi találkozóval bővebben foglalkozik majd!

[2295589] 2017-05-20 20:30:00 Videoton - Ferencvárosx;

Angliában az utolsó hét következik a Premier League-ben, hétfőtől csütörtökig elmaradt mérkőzéseket pótolnak a csapatok, míg vasárnap jön a 38., záró forduló. Ezen összecsapások közül hétfőn a Chelsea-Watford, kedden az Arsenal-Sunderland és a Manchester City-West Bromwich, szerdán a Southampton-Manchester United, csütörtökön a Leicester-Tottenham, míg vasárnap az Arsenal-Everton, Chelsea-Sunderland, a Hull City-Tottenham, a Liverpool-Middlesbrough, a Manchester United-Crystal Palace és a Watford-Manchester City ütközetekre lesz érdemes odafigyelni.

Németországban is az utolsó fordulót rendezik, s a csapatok egységesen, szombaton 15:30-kor lépnek pályára. Gulácsi Péterék Frankfurtba utaznak, Dárdai Pálék a Leverkusent, míg Szalai Ádámék az Augsborgot fogadják. A már bajnok Bayern München a Freiburg együttesét, míg a Dortmund a Bremen gárdáját látja vendégül.

Spanyolországban jön a mindent eldöntő hét, a Real Madrid pedig kétszer is pályára lép. Cristiano Ronaldóék szerdán a Celta Vigo együtteséhez utaznak, míg vasárnap Málagán vizitálnak. Az Atlético Madrid a Bilbaót fogadja, a Barcelona pedig az Eibar alakulatát látja vendégül vasárnap este, avagy a hét utolsó napján kiderül, hogy idén Lionel Messiék vagy a Királyi Gárda nyeri a spanyol bajnokságot!

Olaszországban szerdán rendezik az Olasz Kupa döntőjét, amikor a Juventus és a Lazio (H: 2.00 D: 3.15 V: 3.35) méri össze tudását a Stadio Olimpicóban. Hétvégén viszont jön az utolsó előtti játéknap Itáliában, amikor is a Chievo-Roma, a Napoli-Fiorentina, a Milan-Bologna, a Juventus-Crotone és a Lazio-Inter meccsekre lesz érdemes odafigyelni.

[2484373] 2017-05-17 21:00:00 Juventus - Laziox;

A topligás találkozókkal, illetve a nemzetközi kupameccsekkel a hét folyamán bővebben is foglalkozik majd a hatharom.com, így aki velünk tart, az semmiről sem marad le!

Amire még érdemes figyelni

Fociból a fentebb nem említett többi topligás találkozóra lesz érdemes fogadni, illetve az NB II-re, ahol vasárnap többek közt Nyíregyháza-Békéscsaba rangadót rendeznek.

Férfi kézilabda kirakatcsapataink megkezdik egymás ellen a bajnoki finálét, szombaton a Veszprém a Szegedet fogadja, női sztáregyütteseink pedig bajnoki meccseket játszanak az előttünk álló napokban. A magyar férfi kosárlabda NB I-ben, az NHL-ben és az NBA-ben folytatódik a rájátszás, a darts Premier League-ben pedig a play-off következik csütörtökön.

Az előttünk álló hét napban sem maradunk tehát események nélkül, bőven lesz mire fogadni, szokásainkhoz híven a legnagyobb profittal kecsegetető tippeket kivétel nélkül megtalálhatjátok majd a Protipp-rendszerben.

Ami a többi sportágat illeti, a szokásos előzetesek mellett tippek is elérhetők lesznek oldalunkon, vagyis ezen a héten is érdemes lesz a hatharom.com-mal tartani, hiszen ha nyerni akartok, akkor a legjobb helyen jártok!