Sportfogadás

A Fradi és az Alba meccsével nyernénk - hétvégi magyar tippek

A hétvége legnagyobb profittal kecsegtető magyar vonatkozású eseményeit keresed? Itt találod!

Lássuk, hogy hétvégén szerkesztőink, illetve tippmestereink mely magyar vonatkozású tippeket érzik a legerősebbnek a     kínálatából!

FTC-Debrecen
Tipp: Több, mint 1,5 gól
Odds:
1.30 @ Tippmixpro

Formába lendült az FTC, ugyanis a zöld-fehérek a legutóbbi négy tétmérkőzésüket egyaránt megnyerték. Thomas Dollék ráadásul mindezt úgy tették, hogy a közönséget is maximálisan kiszolgálták, hiszen ezen intervallum alatt 17 (!) gólt lőttek. A Loki sincs rossz passzban, az utolsó négy bajnokijából csak egyet veszített el, igaz, a Videoton otthonában is közel állt a csapat a pontszerzéshez.

Jó mérkőzés várható, de a két csapat a fővárosban mindig élvezetes, támadófocit hozó mérkőzést szokott produkálni. A felek IX. kerületben megvívott csatái ráadásul gólokban sem szűkölködnek, hiszen a legutóbbi hét Ferencváros-Debrecen tétmérkőzésen mindig született legalább két találat. Mivel mindkét fél győzelmi kényszerben van, továbbá jó formában vannak a gárdák, úgy véljük, hogy ez a sorozat most sem szakad meg.

Kecskemét-Alba Fehérvár
Tipp: Alba Fehérvár
Odds:
 1.45 @ Tippmixpro

Noha a párharc első meccsét csak hosszabbítást követően nyerte meg hazai pályán az Alba Fehérvár a Kecskemét ellen, szerintünk idegenben sem hibázik Braniszlav Dzunics együttese. A kék-fehérek ugyanis félig-meddig félvállról vették a hétközi ütközetet, hiszen az alapszakaszban kétszer is nagyon simán - otthon 31, idegenben 23 ponttal - verték meg a lila-fehéreket. Az ötperces ráadásban viszont kijött a felek közti tudásbeli különbség, hiszen Lóránt Péterék ekkor már koncentráltak, s 13-3-ra nyerték a ráadást.

A vendégeknél ugyan vannak sérültek - Bradford Burgess vagy Justin Edwards -, azonban még így is jóval mélyebb és erősebb a kerete a székesfehérváriaknak. Már pedig ez szerintünk a második meccsen is kijön, s az Alba behúzza ezt a mérkőzést is, s egy győzelemre kerül az elődöntőtől.

hatharom.com
FTC-Debrecen Több, mint 1,5 gól
Kecskemét-Alba Fehérvár Alba Fehérvár
@ 1.89