Sportfogadás

A City és az Arsenal meccse is szerepel PL-szelvényünkön

Lássuk, hogy a hétvégén mely tippeket érzik a legerősebbnek tippmestereink, szerkesztőink!

A hatharom.com tippmesterei és szerkesztői összeállították szelvényüket a hétvégére, amivel hatalmasat lehet kaszálni. Ne is ragozzuk tovább a szót, lássuk a tippeket!

Manchester City-Leicester
Tipp: Hazai és több, mint 2,5 gól
Odds:
1.50 @ Tippmixpro

A Manchester City a harmadik helyre hajt az angol bajnokságban, ám ahhoz, hogy ezt megszerezze, többek közt szombaton le kell győznie a címvédő Leicester együttesét. Az Égszínkékeknek erre minden esélyük megvan, hiszen Pep Guardiola fiai egyre jobb formában vannak, múlt héten például 5-0-ra nyertek a Crystal Palace együttese ellen az Etihadben. A Rókákra sem lehet panasz ugyanakkor, hiszen a West Brom és a Watford legyőzésével egyre előkelőbb helyen állnak a táblázaton.

A felek utolsó három egymás elleni meccsén a manchesteriek erejéből mindössze egy pontra futotta, decemberben például 4-2-re nyert a Leicester. Ám úgy véljük, hogy ezúttal kijön a felek közti minőségi különbség, s Guardioláék ismét egy közönségszórakoztató mérkőzésen tartják otthon a három pontot.

[2252545] 2017-05-13 13:30:00 Manchester City - Leicesterx;

Bournemouth-Burnley
Tipp: Bournemouth
Odds:
 1.95 @ Tippmixpro

Noha mindkét csapat bennmaradt már a Premier Leauge-ben, vagyis gyakorlatilag nincs tétje a felek meccsének, a hazaiak biztos, hogy megnyomják a hétvégi találkozót. A Bournemouth csapatánál ugyanis arra törekednek, hogy megdöntsék az első Premier League-es szezonjukban elért teljesítményüket, vagyis a tavalyit, amikor is a 16. helyen végezve 42 pontot gyűjtöttek. Most a 11. pozícióban tanyáznak a déliek, s 42 egységet szereztek, vagyis egy esetleges sikerrel túlszárnyalhatják a szereplésüket, s a végelszámoláskor akár a tabella első felében is végezhetnének.

A győzelemre pedig jó esélye a van a piros-feketéknek, hiszen az utóbbi hetekben parádéznak a Dean Court-on, míg a Burnley házon kívül nem túl acélos, mindössze két hete aratta első sikerét idegenben az idei Premier League-ben.

[2252542] 2017-05-13 16:00:00 Bournemouth - Burnleyx;

Stoke-Arsenal
Tipp: Arsenal
Odds: 
1.60 @ Tippmixpro

A Stoke-nak már mindegy a hétvégi meccs, hiszen a Fazekasok biztosan bennmaradnak, s ezúttal sem váltják meg a világot. Az Arsenalnak viszont nagy szüksége van a három pontra, hiszen még versenyben van a Bajnokok Ligája-indulást jelentő helyek egyikéért. Az Ágyúsok ráadásul formában is vannak, hiszen a Manchester United elleni rangadót követően a mumus Southampton otthonában tudtak nyerni.

Úgy véljük, hogy a jobb formában lévő, minőségibb játékerőt képviselő, ráadásul sokkal jobban motivált Ágyúsok megnyerik szombati meccsüket, s nyomást helyeznek a Liverpoolra.

[2252547] 2017-05-13 18:30:00 Stoke City - Arsenalx;
hatharom.com
Manchester City-Leicester Hazai és több, mint 2,5 gól
Bournemouth-Burnley Bournemouth
Stoke-Arsenal Arsenal
@ 4.68