NB I

Megmenekülhet a Diósgyőr, rangadót nyerhet a Vidi - tippek az NB I-re

Három forduló maradt még az OTP Bank Liga szezonjából, a hátralévő játéknapokra pedig összeállítunk egy-egy kombinációs szelvényt a hétvégi kiadások fedezésére. Lássuk a nyolcadikat!

Sorsdöntő meccset nyerhet a Diósgyőr. - Fotó: facebook.com/DVTK1910

Diósgyőr-Mezőkövesd
Tipp: Diósgyőr
Odds:
TippmixPro@1.85

A Mezőkövesd elindult a lejtőn, a csapaton az edzőváltás sem segít úgy néz ki, hiszen hiába vezetett a matyóföldi gárda 1-0-ra a Honvéd ellen a szünetben, végül óriási pofonba néztek bele a sárga-kékek, hiszen 5-1-re (!) kaptak ki. A Diósgyőr sem lehet büszke múlt heti teljesítményére, hiszen a 93. percben kapott gólnak köszönhetően csak egy pontra volt jó a már kiesett Gyirmót otthonában.

Ugyanakkor a DVTK egyértelműen jobb formában van, Bódog Tamással szárnyal a csapat, s ha ezt a mérkőzést megnyeri, akkor gyakorlatilag ki is harcolta a bennmaradást. Ugyan Lipták Zoltán biztosan nem léphet pályára, de véleményünk szerint ez sem jelenthet gondot, s a Diósgyőr az idény során először legyőzi a Mezőkövesdet.

[2295585] 2017-05-13 18:00:00 Diósgyőr - Mezőkövesd Zsóryx;

Újpest-Videoton
Tipp: Videoton
Odds: TippmixPro@1.90

Kifulladni látszik az Újpest, ugyanakkor mintha kezdene magára találni a Videoton - ez lehet az elmúlt két forduló tanulsága, amikor is a fehérváriak maximális pontszámot szereztek, az Újpest viszont a Debrecen és az MTK ellen is kikapott. Noha Henning Berg csapata nem játszik jól, továbbra is a bajnoki cím első számú favoritja és mivel a Honvéd előtt nyerhető mérkőzés áll, nem illene a piros-kékeknek lépéshátrányba kerülniük. Az elmúlt években nagyon jól ment a Videotonnak a lilák ellen, és a motiváció, valamint a formakülönbség most is azt mondatja velünk, a székesfehérváriak örülhetnek majd a 90 percet követően.

hatharom.com
Diósgyőr-Mezőkövesd Diósgyőr
Újpest-Videoton

Videoton

@3.52
2017-05-13;212