Sportfogadás

Döntőben a magyarok, de a győzelemre szinte semmi esély

  • varin
Címkék:

Szinte biztos, hogy három ország között dől majd el a végső győztes a 2017-es Eurovíziós Dalfesztiválon.

Lezajlott az Eurovíziós Dalfesztivál második elődöntője, ám talán a csütörtöki megmérettetés kevésbé ütötte meg a fanatikusok ingerküszöbét. Legalábbis akkora ováció és hangorkán, mint kedden, Portugália előadásánál, ezúttal nem akadt, ám így is jó pár remek dalt hallhattunk.

A legtöbb beszédtémát talán a románok jódlizása szolgáltatta, amely kétségkívül bátor, ám igencsak egyedi előadása volt a második elődöntőnek. A kritikusok szerették, a rajongók élvezték, így az esélyük is nőtt a végső győzelemre, immáron a hatodik legkisebb szorzó a románok neve mellett szerepel. A nem túl erős mezőnyből ezúttal Bulgária messzemenőkig kimagaslott, nem véletlen, hogy a bukmékerek jelentősen meg is vágták a szorzójukat és már csak 4.50-szeres pénzt nyerhetünk

Ami minket illet, Pápai Joci bőségesen megtette, amit megkövetelt a haza, nem csak a döntőbe jutott, de a legtöbb kritikus nagyon hangosan emeli ki, az elődöntő egyik legszebb teljesítménye a magyar fiúé volt. Ettől persze még reális esélye nincs az Origónak a végső győzelemre, jelenleg ugyanis 101-szeres szorzóval fogadhatunk Jociékra, amelynél csak nyolc országot tartanak esélytelenebbnek a fogadóirodák.

A döntőre szombaton kerül sor, ahol nyolcadikként hallhatjuk majd Pápai Joci előadását.

Odds a végső győztesre
Olaszország 2.25
Portugália 3.25
Bulgária 4.50
Belgium 21.00
Svédország 21.00
...  
Magyarország 101.00