Darts

Szakértőink szerint elmarad a csoda, Taylor jut a négy közé - tippek, podcast

Elérkeztünk darts Premier League alapszakaszának utolsó fordulójához. Túl nagy izgalmak már nem maradtak Aberdeenre, de természetesen ezúttal is kifaggattuk a PDC Hungarian Fan Club csapatát az aktuális meccsekkel kapcsolatban.

A szakértői csapatot a PDC Hungarian Fan Club adminjai alkotják, vagyis a Sport TV két szakkommentátora, Ziegenhám Medárd és Vereczkey Lajos, a statisztikai guru Bata József és az egyik legtehetségesebb honi dartsosunk, Kovács Patrik. A podcasthez csatlakozott oldalunk darts-szakértője, Cesc18 is. 

Ahogyan arról a forduló felvezetőjében írtunk, egy hely kiadó még a rájátszásban, amelyért Phil Taylor és Dave Chisnall vannak még harcban. Utóbbi lemaradása csupán két pont az angol legenda mögött, ám Chizzy legaránya sokkal rosszabb, így csoda lenne, ha sikerülne letaszítania a negyedik helyről Taylort. 

Szakértőink többsége - bár győzelmet vár Chisnalltól James Wade ellen -, arra nem lát esélyt, hogy bejusson a play-offba. Medi egyébként szembe ment a többiekkel, szerinte Chizzy és Taylor egyaránt vereséget fog szenvedni Aberdeenben, utóbbi Adrian Lewis ellen.

Ami a másik két összecsapást illeti, igencsak megoszlottak a tippek. Michael van Gerwen és Peter Wright az első helyért küzdenek, az utolsó fordulóban pedig mindkettejükre nehéz csata vár. A holland a hazai publikum támogatását élvező Gary Andersonnal találkozik, míg Wright ellenfele Raymond van Barneveld lesz. 

Aberdeen, 15. forduló programja:
 
Kezdés Mérkőzés 1 X 2
20:15 Dave Chisnall-James Wade 1.70 4.25 3.25
20:45 Phil Taylor-Adrian Lewis 1.75 4.10 3.10
21:15 Peter Wright-Raymond van Barneveld 1.65 4.25 3.50
21:45 Michael van Gerwen-Gary Anderson 1.60 4.35 3.65

Kattints a képre a játékért!