Bajnokok Ligája

Még a Real Madrid a favorit, ám ez könnyedén változhat

  • varin

A finálé előtt három héttel a Real Madrid végső győzelmére fogadhatunk alacsonyabb szorzóval.

Szerda este biztossá vált, amelyet már előtte is készpénznek vehettünk, a Real Madrid csatlakozott a Juventus mellé a június 3-ai, cardiffi döntőbe. Mint arról már egy korábbi cikkünkben is értekeztünk, a finálé favoritja - a bukik szerint legalábbis - a spanyol gárda lesz, ám ne csodálkozzunk nagyon, ha végül a dolgok állása változni fog és a szorzók kiegyenlítődnek.

Oddsok a végső győztesre
Real Madrid Juventus
1.80 2.10
Péntek délelőttig az egyik oddsösszehasonlító oldal statisztikája szerint másfélszer annyi fogadás érkezett a Juventus végső sikerére, mint a Real Madridéra.

Felkészülnie papíron egy héttel több ideje lesz a Real Madridnak, mint a Juventusnak, hiszen a spanyol bajnokság május 21-én, míg az olasz 28-án végződik, ám könnyedén elképzelhető egy olyan forgatókönyv is, mely szerint a torinóiak 17-ére már bajnoknak is kupagyőztesnek vallhatják magukat.

A közelmúlt egyébként inkább a Juventus felé billenti a mérleget, hiszen 2000 óta nem volt olyan alkalom, hogy az egyenes kieséses szakaszban ne az olaszok örülhettek volna, ám a legutóbbi finálét a Real Madrid nyerte 1998-ban.

[2490505] 2017-06-03 20:45:00 Juventus - Real Madridx;