Európa Liga

Ezt a partit csak a Man.United bukhatja el?

1-0-s előnyből várja az Európa Liga elődöntőjének visszavágóját a Manchester United. A bukik 1.50-es szorzót kínálnak az angolok sikerére.

José Mourinho együttese Marcus Rashford góljának köszönhetően 1-0-ra megnyerte a vigói odavágót a Celta ellen, így az Old Traffordon már egy döntetlen is elegendő lenne a számára a továbbjutáshoz. A spanyolok pocsék formája azonban United-győzelmet vetít előre, a fogadóirodák szorzóiból pedig látható, hogy nem is fizet túl sokat egy hazai siker ezen a találkozón.

1x2    
Manchester United Döntetlen Celta Vigo
1.50 4.00 6.00

Bár a Manchester Unitednél továbbra is rengeteg a hiányzó, Mourinho helyzete biztatóbb, mint egy hete volt. A portugál mester az Arsenal elleni bajnokin több kulcsemberét is pihentette, csütörtökön viszont újra ott lehet a pályán Antonio Valencia, Paul Pogba, Daley Blind és Jesse Lingard is.

A vendégeknél egyedül Guiseppe Rossi a maródi, ám túl sok mindenbe nem tudnak kapaszkodni a spanyolok, ugyanis utolsó hat tétmeccsükből egyet sem tudtak megnyerni. Az egyetlen szalmaszál az a Sahtar elleni EL-párharc lehet, amikor szintén elbukták 1-0-ra a hazai találkozót, ám a visszavágón 2-0-ra nyerni tudtak, így sikerült továbblépniük az ukrán sztárcsapaton.

Manchester United#eng-manchester_united#5
Celta Vigo#esp-celta_vigo#5
A Manchester United azonban más kávéház, főleg odahaza, a Vörös Ördögök utoljára szeptember 9-én maradtak alul hazai pályán tétmeccsen, a Manchester City elleni bajnoki volt egyetlen találkozó, amikor vesztesként hagyták el az Old Trafford gyepét.

tippmixpro.hu

A Tippmixpro által közzétett adatok szerint a fogadók nem is nagyon gondolkoztak a végkimenetelen, hiszen a beérkezett tétek 87 százaléka a manchesteri győzelemre került elhelyezésre és csupán 5 százalék fogadott a Celta győzelmére kerek hatszoros szorzón.

A fogadók várakozásai egybeesnek Mourinhóéval is, aki a mérkőzés előtt arról beszélt, hogy mennyire nagy lehetőség az Európa Liga a United számára.

"A trófeák nagyon fontosak a klubnak és nagyon fontos, hogy egy európai kupadöntőt játszhassunk. Fontos, hogy egy olyan címért harcolunk, amelyet még soha nem tudott megnyerni a csapat. Ennek a társaságnak is ez lehet az első európai sikere. Keményen fogunk harcolni, egy hosszú utazás végére érhetünk, meg akarjuk nyerni ezt a találkozót" - fogalmazta meg gondolait a Speciel One.

Mourinho tehát rögtön első szezonjában európai kupadöntőbe vezetheti a Unitedet, az előjelek alapján óriási meglepetésnek számítana, ha a Celta Vigo kipöckölné az angolokat a fináléba jutástól.

[2490524] 2017-05-11 21:05:00 Manchester United - Celta Vigox;