Átigazolás

Kapósak Manchesterben a Real Madrid támadói

José Mourinho nem csak jelenlegi Real-játékosokat, de egy "exet" is az Old Traffordra csábítana.

A Manchester Unitednek van jelenleg a világon a legvastagabb csekkfüzete, José Mourinho pedig igazi transzferguru.

Eladták Schneiderlint, Depay-t, ha nyáron megy De Gea is, még több pénze lesz költekezni az edzőnek. Ha szabad kezet kap és nem négy, hanem nyolc-tíz játékost is szerződtetni fog, akkor más lesz a dolgok állása az Old Traffordon" - nyilatkozta Gary Neville, amely előrevetíti, hogy bizony óriási bevásárlásra készül a portugál szaki.

Három gigantikus nevet már be is dobtak az angol oldalak, akikben egy közös van, a Real Madrid. Közülük a legtöbb alapja talán James Rodríguez érkezésének van, a kolumbiai ugyanis nem találja a közös nyelvet Zinedine Zidane-nal és csak epizódszerep jut neki a Blancóknál. Várhatóan a Unitednek a Chelsea-vel és a PSG-vel kell majd megküzdenie James kegyeiért.

Fotó: SkySport

Noha az elmúlt években többször felmerült Gareth Bale neve az Old Traffordon, a walesi játékos szerződtetésének azért kevesebb realitása van, mint klubtársának. A spanyol Diario Gol szerint azonban ha a Manchester United kvalifikálja magát a Bajnokok Ligájába, Bale lehet, hogy mégis visszatér a Premier League-be. Ehhez azonban mélyen a zsebükbe kell nyúlniuk Manchesterben.

Mourinho már többször kritizálta Louis van Gaalt a játékospolitikája miatt, ezek között pedig megemlítette Javier Hernándezt is, akit a holland mester előbb a Real Madridhoz adott kölcsön, majd 2015 nyarán el is adta a mexikóit a Bayer Leverkusennek. Chicharito érkezése pedig egyáltalán nem is kerülne sokba a Unitednek, legalábbis a fenti két sztárhoz hasonlítva.

Az említett trión kívül még Antoine Griezmann, Andrea Belotti, Michael Keane, Álvaro Morata, Romelu Lukaku, Tiemoue Bakayokoko és Willian nevéről lehetett hallani a MU-val összefüggésben.

A United legközelebb csütörtökön lép pályára, Mourinho csapata a Celta Vigót fogadja az Old Traffordon az Európa Ligában. A MU előnye egygólos, ám a bukik az angolok továbbjutására csupán 1.10-es szorzót adnak.

[2490524] 2017-05-11 21:05:00 Manchester United - Celta Vigox;