TipPics

Ez ám a bátorság! Olvasónk női teniszmeccsekkel kaszált!

Újabb szelvényeket töltöttek fel a hatharom.com TipPics rendszerébe, a legnagyobb nyeremények közül szemezgettünk.

Nagy örömünkre szolgál, hogy olvasóink újabb nyertes szelvényeket osztottak meg oldalunkkal. Az elmúlt napok legnagyobb szorzója 'migiri' nevű felhasználónk nevéhez fűződik, aki 800 forintos szelvényéből zsebelt be egy közel 64 ezer forintos nyereményt, miután hatos kötésével egy 79,49-es szorzót csípett meg. Migiri nem először bizonyítja rátermettségét, áprilisban arról számoltunk be, ahogy 1000 forintból csinált 190 400 forintot!Ezúttal spanyol, angol, német, francia, olasz és portugál focimeccseket választott ki és többnyire a végkimenetelre tippelt, melyek között volt egy döntetlen is 2.95-ös oddsért.

'Sapka1' nevű felhasználónk is megosztotta velünk nyertes szelvényeit, a megjátszott szelvények alapján pedig egy igazi teniszfanatikussal van dolgunk. Sapka1 ráadásul nem kicsiben játssza meg tippjeit, volt olyan single fogadása, amelyet 70 ezer forintért küldött játékba.

Az ominózus mérkőzés a WTA madridi versenyén került megrendezésre, ahol Laura Siegemund és Coco Vandeweghe csapott össze, a randevút pedig az amerikai lány nyerte 6-2 4-6 6-3 arányban. Mivel olvasónk 21,5 játék fölé várta a végeredményt, meglehetősen simán jött a tippje, hiszen a két hölgy 27 gémet hozott össze.

A szép számú nyertes szelvényekhez ezúton is gratulálunk, és várjuk meglátásaitokat a fórumunkba is, ahol mindenki megtalálhatja a hozzá leginkább közelálló topikokat is. További jó tippelést és sok sikert kívánunk!