Bulvár

823 000 fontot nyert, egy napig nem is tudott róla

  • ivan

Egy leicesteri fogadó mintegy 300 millió forintnak megfelelő összeget nyert egy lóversenyen. Két napig nem is tudott a nyereményéről.

Az április végén Punchestownban megrendezett lóversenyen egy angol fogadó hatalmas összeget vághatott zsebre, miután öt eseményből álló szelvényével 823 ezer angol fontot nyert. Az ismeretlen leicesteri férfi 19 fontért küldte játékba tippjeit, amelyet április utolsó péntekjén adott fel, de legközelebb csak szombaton lépett be a számlájába, így egy napig nem is tudott róla, hogy gyökeresen megváltozott az élete.

"Húsz éve próbálkozom ilyen jellegű fogadásokkal, a mostani nyereménynek köszönhetően pedig egy álom vált valóra. Az évek során jó párszor közel álltam hozzá, hogy fogjak egy nagy kasszát, de most már nyugodt lehetek, hiszen sikerült. Nem tudom, hogy ezek után fogok-e még valaha játszani, hiszen elértem, amit akartam" - fogalmazott a neve elhallgatását kérő szerencsevadász.

A leicesteri milliomos elmondta, a fogadással már gyermekkorában közeli kapcsolatba került, miután édesapja bukmékerként dolgozott. "Soha nem játszom egyesével, csak kötésben, legtöbbször három vagy négy lovat választok ki. Nem tudom, mit fogok kezdeni a pénzzel, de akad néhány ötletem, amivel megváltoztathatom az életem" - tette hozzá.

A nyereményt kifizető fogadóiroda részéről a PR-igazgató szólalt meg, aki elárulta, hogy ekkora nyereményt még soha senki nem nyert náluk lóverseny-fogadással.

"Ez minden idők egyik legelképesztőbb nyereménye, csak elismerést érdemel az ügyfelünk, aki közel 20 éve próbálkozik ezzel a "kis tét, nagy nyeremény" stratégiával. Valami lehet a levegőben Leicesterben, hiszen a futballcsapata minden idők egyik legsokkolóbb tettét hajtotta végre a tavalyi évben, amikor megnyerte az angol bajnokságot, amire nálunk 5000-es oddson lehetett fogadni. Most pedig itt ez a történet, amely minden idők legnagyobb nyereményét jelenti, amit lóverseny-fogadással hoztak össze". 

Érdemes lehet tehát próbálkozni a lovival is, a hatharom.com-on pedig időről időre találkozhattok is a témába vágó cikkekkel, legutóbb az amerikai Kentucky Derbyvel foglalkoztunk részletesebben és még egy 6,60-as szorzót is sikerült elcsípnünk.