Sportfogadás

Még a Győr BL-meccsére is van ötletünk - hétvégi magyar kombi

A hétvége legnagyobb profittal kecsegtető magyar vonatkozású eseményeit keresed? Itt találod!

A hatharom.com új sorozatot indított pár hete, mellyel próbáljuk megkönnyíteni olvasóink, illetve a    -játékosok dolgát. A történet lényege, hogy megpróbálunk egy olyan kombinációs szelvényt összeállítani, amelyről úgy véljük, hogy a hétvége legnagyobb profittal kecsegtető magyar vonatkozású eseményeit tartalmazza.

A szorzók, események természetesen a    -ról származnak, hiszen könnyen lehet, hogy más irodában ezen mérkőzéseket, fogadási opciókat egyszerűen nem lehet megjátszani.

Buducsnoszt-Győr
Tipp: Győr vagy döntetlen
Odds:
1.30 @ Tippmixpro

Gyakorlatilag a Győr a házigazdája a Final Fournak, így pedig alapvető elvárás a csapattal szemben, hogy a döntőbe jusson. A zöld-fehérek alapvetően nagyobb játékerőt képviselnek, mint a montenegróaik, akik az idény végén teljesen átalakulnak, s a szezon során több meglepő eredményt is produkáltak, Adzsics mester például még a lemondását is felajánlotta menet közben. A szombati csatában a balkániak ráadásul Rajcsevicsre, Lazovicsra és Malovicsra nem számíthatnak, akik fontos láncszemek, különösen védekezésben. Így pedig egyértelműen a kisalföldiek felé billen a mérleg nyelve, vagyis szerintünk az ETO nem kap ki rendes játékidőben.

MTK-FTC
Tipp: Több, mint 1,5 gól
Odds:
 1.35 @ Tippmixpro

Újabb örökrangadót rendeznek az NB I-ben, ezúttal az MTK fogadja az FTC-t. Mindkét csapatnak nagy szüksége van a három pontra, hiszen a hazaiak a kiesés ellen menekülnek, míg a zöld-fehérek a bronzéremért vannak harcban. A felek idén kétszer találkoztak, s meglepő, de a Fradi egyszer sem tudta legyőzni a kék-fehéreket, sőt mindössze egy pontra futotta a IX. kerületiek erejéből. Ezúttal is bármi benne van a pakliban, s mivel már nagyon közel a vége a bajnokságnak, így csak és kizárólag a győzelem a jó a feleknek. Mindezeknek köszönhetően pedig egy izgalmas, jó iramú, kiélezett találkozóra van kilátás, ahol könnyedén születhet legalább két találat, mint ahogy az idei szezonban mindkét örökrangadón történt.

hatharom.com
Buducsnoszt-Győr Győr vagy döntetlen
MTK-FTC Több, mint 1,5 gól
@ 1.75