NB I

Nyolcas szorzóval próbálkozunk a mennyeiben!

Négy forduló maradt még az OTP Bank Liga szezonjából, a hátralévő játéknapokra pedig összeállítunk egy-egy kombinációs szelvényt a hétvégi kiadások fedezésére. Lássuk a hetediket!

Győzelmi kényszerben a Vidi. - Fotó: vidi.hu

Videoton-Haladás
Tipp: Hazai és több, mint 2,5 gól
Odds:
TippmixPro@1.80

A Mezőkövesd és az MTK ellen döntetleneket követően a Debrecen együttesét jó játékkal, 3-2-re legyőzte a Videoton az elmúlt fordulóban. A piros-kékek azonban nem lassíthatnak, hiszen kevesebb győzelmüknek köszönhetően a második helyre szorulnak a Honvéd mögött. Ennek köszönhetően győzelmi kényszerben lépnek pályára Henning Bergék szombaton, s szerintünk nem marad el a székesfehérváriak sikere.

Egyrészt a Haladásnál már megfigyelhető az a tendencia, hogy házon kívül már nem pörög százszázalékosan a csapat a bajnokság végéhez közeledve, másrészt minőségi különbség van a felek között. A Vidi a legutóbbi két hazai bajnokiját egyaránt megnyerte a Hali ellen, ráadásul gólokból sem volt hiány. Egyébként is, amikor a Videoton hazai pályán legyőzte a szombathelyi alakulatot, akkor általában több, mint 2,5 gól született, közel két éve például 7-0-ra (!) nyertek Juhász Rolandék.

[2295576] 2017-05-06 18:00:00 Videoton - Haladásx;

Gyirmót-Diósgyőr
Tipp: Vendég és 4.5 gól alatt
Odds: TippmixPro@2.30

Alighanem a kiesés biztossá válásával és Urbányi távozásának bejelentésével a Gyirmótnál nullára csökkent a motiváció. A sárga-kékek az utolsó öt meccsükből négyet elbuktak és bár nem tömik ki őket az ellenfelek, a szerencsével is hadilábon állnak. A DVTK ezzel ellentétben viszont az életéért küzd és bizony az elmúlt egy hónapban parádés eredményeket érnek el Bódog Tamás fiai. A kiesés ellen vívott harc azonban még mindig nagyon szoros, a borsodiak pengeélen táncolnak. Ezt a meccset kötelező megnyerniük, nincs más választásuk.

[2295580] 2017-05-06 18:00:00 Gyirmót - Diósgyőrx;

Vasas - Paks
Tipp: Mindkét csapat szerez gólt
Odds: TippmixPro@1.95

A Paks nagy tavaszi szériája lassan kezd átfordulni egy mélyrepülésbe, Csertői Aurél fiai a Fradi bravúros legyőzése óta képtelenek a kapuba találni. A három mérkőzés óta tartó góltalanság azonban előbb-utóbb megszakadhat, a Vasas személyében pedig a tolnaiak egyik kedvelt ellenfelükhöz látogatnak.

Az angyalföldiek hétvégén kikaptak a Diósgyőrtől, így kiszálltak a bajnoki címért zajló versenyfutásból, de a bronzéremért még hajthatnak, hiszen két pont a fórjuk a Ferencváros előtt. A Paksnak azért még kellene egy-két pont a biztos bennmaradáshoz, a Vasas pedig harcol a dobogóért, így őszinte futball várunk mindkét oldaltól, a közel kettes szorzó miatt pedig szerintünk érdemes megpróbálni a mindkét csapat szerez gólt opciót.

[2295581] 2017-05-06 18:00:00 Vasas - Paksx;
hatharom.com
Videoton-Haladás Hazai és több, mint 2,5 gól
Gyirmót-Diósgyőr

Vendég és kevesebb, mint 4,5 gól

Vasas - Paks Mindkét csapat szerez gólt
@8.07
2017-05-06;212