Bajnokok Ligája

A Real Madrid lesz a döntő esélyese

A Real és a Juve is gálázott az elődöntők első felvonásán, így már a fináléra készülhetnek.

Fotó: goal.com

Lényegében mindkét Bajnokok Ligája-elődöntő lefutottnak mondható, a Real Madrid három-, a Juventus kétgólos előnyre tett szert úgy, hogy az ellenfelüknek vajmi kevés esélyük volt akár csak szorossá is tenni az odavágót. Különösen a címvédő Real dominanciája volt sokkoló az Atlético ellen, viszont a Juventus idegenben szerzett tetemes előnyt, ráadásul egyik csapat sem kapott gólt - így lényegében kijelenthető, hogy június 3-án, Real Madrid-Juventus fináléra kerül sor Cardiffban.

A fogadóirodák egyébként a Monaco továbbjutását tartanák kisebb csodának, a franciák fordítására 15-szörös, az Atlético feltámadására pedig 21-szeres pénzért fogadhatunk.

A lefutott párharcok fényében talán nem elhamarkodott megvizsgálni, milyen szorzóval is fogadhatunk majd a walesi döntőre. A nemzetközi bukik a parádésan futballozó Realt látják esélyesebbnek, ám a szorzók egyáltalán nincsenek távol egymástól. Sőt, vélhetően ha a kiesésre "esélyesebb" Juventus bejut a fináléba, az oddsok még tovább közelednek majd egymáshoz.

Az olasz és a spanyol óriás ebben az évezredben egyébként 10-szer játszott egymással a Bajnokok Ligájában, az olasz csapat pedig minden alkalommal felülkerekedett ellenfelén az egyenes kieséses szakaszban.

Oddsok a végső győztesre
Real Madrid 1.83
Juventus 2.10
Monaco 51.00
Atlético Madrid 51.00
2017-05-09;42
2017-05-10;42