Átigazolás

Messiék miatt nem tud csatárokat venni a Barcelona?

Egy francia válogatott mondott nemet a katalánoknak az MSN-trió miatt.

Nincs irigylésre méltó helyzetben az, aki be akar kerülni a Barcelona támadósorába, az MSN-trió gyakorlatilag kirobbanthatatlan a katalán gárda kezdőjéből, idén is sorra lövik a gólokat. Az, hogy Messi, Suárez és Neymar ilyen parádésan teljesítenek együtt a Barcánál, ugyanakkor ijesztő is lehet azon játékosok számára, akik esetleg a Camp Noúban képzelik el a jövőjüket. Erről mesélt nemrég Kévin Gameiro, aki éppen Zlatan Ibrahimovic példáját hozta fel, hogy miért nem mondott igent a gránátvörös-kékek hívásának.

"2016 augusztusában választás előtt álltam, hogy a Barcelonához vagy az Atlético Madridhoz igazolok. De fogalmam nem volt, mit is kezdhetnék Messi, Suárez és Neymar mellett, így végül a Madridot választottam.

Én olyan játékos vagyok, aki minden percben szeret pályán lenni és nem csak az utolsó tíz percre áll be egy mérkőzés végén. Még Zlatan Ibrahimoviccsal is ez történt a Barcánál" - nyilatkozta a francia játékos.

Gameiro az Atléticónál 42 meccsen 16 gólt szerzett.

Luis Enrique végül Gameiro helyett Paco Alcácert szerződtette, akinek nemigen megy a csapatnál, 24 meccsen csupán 7 gólt szerzett. De ugyanilyen problémákkal küzd Arda Turan is, aki bizonyosan távozik az idény végén a csapattól.

A listavezető Barcelona hétvégén a Villarrealt fogadja hazai pályán. A katalánok sikerére 1.13-szoros pénzt fizet a    .

[2300862] 2017-05-06 18:30:00 Barcelona - Villarrealx;
211384