Bulvár

Megőrülnek az emberek az iráni Messitől

Nem lehet nehéz úgy csajozni, ha valaki tökéletesen úgy néz ki, mint a világ egyik leghíresebb labdarúgója.

Az iráni Rez Parastesh karját nem díszítik tetoválások és talán kicsit pocakosabb is, mint az argentin zseni, Lionel Messi, ám az arca a megtévesztésig hasonlít a Bolháéra. Az internet népe természetesen hamar felkapta Rezát, aki reméli, egy napon majd találkozhat a hősével.

Az immáron Messi becenévre hallgató úriember elmondta, nem véletlen a hasonlóság, és habár műtéten nem esett át, hogy hasonlítson a Barcelona klasszisára, ezt leszámítva mindent megtesz azért, hogy összekeverjék őt a katalánok hősével.

Baloldalon a "kamu" Messi - Fotó: Mirror

"Mióta az eszemet tudom, Messi mezében járom a várost és osztom az autogramokat az embereknek. Habár nem műttettem meg magam a hasonlóság kedvéért, az azért nem véletlen, hogy ilyen szakállat növesztettem.

Édesapám is bátorított, hogy játsszak rá a hasonlóságra, majd amikor a világbajnokságon Messi gólt szerzett Irán ellen, utána egy napig nem mehettem haza, mert azzal viccelődött, hogy én szereztem a gólt az argentinoknak" - mesélte Reza.

Fotó: Mirror

A férfinek természetesen több televíziós interjúja is volt már és mindenki arról faggatja, hogy tud-e futballozni. "Az egyetlen kérdés, hogy mire képes a pályán. Még ha csak 20%-át is tudja annak, amit Messi, már óriási üzlet lenne szerződtetni őt" - viccelődött az egyik riporter.

"Egy fontos, népszerű, remek srácra hasonlítok, ezt ki kell használnom" - mondta Reza, aki elárulta, egy nap szeretne találkozni a hősével.