Magyar foci

Kassai megint főszereplő lett, majdnem megverték

  • ivan

A legjobb magyar játékvezetőnek tartott Kassai Viktor szombaton kiállította a diósgyőri Liptákot, aki viszont ezt nagyon nehezen fogadta el, kis híján tettlegességig fajult a dolog.

vasasfc.hu

Ismét főszereplő lett Kassai Viktor, aki a Real Madrid - Bayern München Bajnokok Ligája negyeddöntő visszavágó után a nemzetközi és a hazai sportsajtó egyik célpontjává vált. A legjobb magyar játékvezetőnek tartott Kassai szombaton a Diósgyőr - Vasas NB I-es találkozón működött közre, ahol 1-1-es állásnál, a 74. percben kiállította a hazaiak csapatkapitányát. Lipták Zoltán játékon kívül, egy szabadrúgás előtti dulakodás során elkövetett szabálytalanság miatt érdemelte ki az azonnali piros lapot, ám ezt a védő nehezen élte meg és óriási lendülettel rontott rá Kassaira. A felvételek alapján látható, hogy Liptákot a társaknak kellett lefogni, ezért a viselkedéséért minden bizonnyal többmeccses eltiltás vár majd rá.

Lipták szabálytalansága és kiállítása:

A videón az is látható, hogy Kassai egy alattomos ütés miatt szórta ki a rutinos játékost, a szabályok értelmében pedig ilyen esetekben alkalmazható a piros lap. A Diósgyőr nagy szerencséjére nem faragott rá csapatkapitánya fegyelmezetlenségére, hiszen nemhogy megtartotta az eredményt, hanem Makrai góljával emberhátrányban harcolta ki a győzelmet. A Bódog Tamás kezei alatt magára találó DVTK ezzel a sikerrel elmozdult a kiesőzónából.
 
A Diósgyőrre jövő héten egy hosszú túra vár, hiszen a már kiesett Gyirmót vendégei lesznek a miskolciak.
A mérkőzés összefoglalója
Szerinted ki nyeri meg az NB I 2016/2017-es szezonját?x;
2017-04-29;212
209575