Sportfogadás

Kézilabda meccsekkel kaszálnánk - hétvégi magyar kombi

A hétvége legnagyobb profittal kecsegtető magyar vonatkozású eseményeit keresed? Itt találod!

A hatharom.com új sorozatot indított pár hete, mellyel próbáljuk megkönnyíteni olvasóink, illetve a    -játékosok dolgát. A történet lényege, hogy megpróbálunk egy olyan kombinációs szelvényt összeállítani, amelyről úgy véljük, hogy a hétvége legnagyobb profittal kecsegtető magyar vonatkozású eseményeit tartalmazza.

A szorzók, események természetesen a    -ról származnak, hiszen könnyen lehet, hogy más irodában ezen mérkőzéseket, fogadási opciókat egyszerűen nem lehet megjátszani.

Füchse Berlin-Tatabánya
Tipp: Füchse Berlin -3,5
Odds:
1.35 @ Tippmixpro

Az odavágón is bebizonyosodott, hogy melyik a jobb együttes, hiszen a berliniek 30-25-re nyertek Magyarországon egy hete. Azóta nem sok minden változott a felek háza táján, a Tatabánya félig-meddig B-csapattal megizzasztotta a Szegedet, míg a németek hét találattal nyertek otthon a Bundesligában a Hannover ellen.

A hazaik kiváló formában vannak, erősebbek és jobbak is, mint a kék-fehérek, vagyis nem lenne meglepő, ha ismét minimum négy találattal nyernének a berliniek. Egyébként is, a Tatabányának nem igazán megy idén házon kívül, Magdeburgban például öt góllal maradtak alul Vladan Maticsék tavasszal.

Paris SG-Szeged
Tipp: PSG -2,5
Odds:
 1.30 @ Tippmixpro

A felek első meccsén úgy nyert három góllal a PSG a Szeged otthonában, hogy a román bírók megfújták a hazai pályát. Hiszen amíg a magyar csapat csak négy kiállítást és hét hétméterest kapott, addig a vendégek játékosait nyolcszor állították ki, míg büntetőt csak kétszer végezhettek el, s még így is meglett a felek között a háromgólos különbség.

Noha vélhetően nem kapják ezt vissza a franciák, de ha egyenlő bánásmódban részesítik a feleket, akkor a szegediek akár egy jókora pofonba is belenézhetnek. Hogy ezt mire alapozzuk? Nos, otthoni környezetében nagyon megy a párizsiaknak, hiszen elég csak megemlíteni, hogy Nikola Karabaticék a Veszprémet négy, a Flensburgot öt, a Barcelonát hét (!), a Kielt 18 (!) találattal győzték le. Mindezek után, illetve figyelembe véve azt, hogy a PSG mindig nyert minimum három góllal hazai pályán az idei BL-ben, úgy véljük, hogy ezúttal is legalább három találat lesz a differencia felek között a franciák javára.

Montpellier-Veszprém
Tipp: Több, mint 51,5 gól
Odds:
 1.30 @ Tippmixpro

Noha az odavágón csak 49 találat született, mi mégis arra fogadunk, hogy legalább 52 gól esik a visszavágón. Ugyanis, ha a Montpellier tovább akar jutni, akkor pörögnie kell, és a gyors játékra kell fektetnie a hangsúlyt a lassabb, öregebb bakonyiak ellen, hiszen ameddig ezt játszották a franciák az elmúlt héten, addig szoros volt a találkozó, s potyogtak a gólok.

Egyébként is, mivel Magyarországon csak 23 találatig jutott a Montpellier, amit minden bizonnyal túlszárnyal a Veszprém vasárnap, így legalább négy góllal kell nyernie a franciáknak. Persze Nagy Lászlóék sem adják majd könnyen a bőrüket, így a második játékrészben akár egy adok-kapok is kialakulhat, vagyis minden esély megvan arra, hogy legalább 52 találatot összehozzon a felek visszavágója.

hatharom.com
Füchse Berlin-Tatabánya Füchse Berlin -3,5
Paris SG-Szeged Paris SG -2,5
Montpellier-Veszprém Több, mint 51,5 gól
@ 2.28