Bulvár

Ezért szurkolt a Barcelonának annyi ember a Real Madrid szektoraiban!

357 ember úgy döntött, inkább pénzt keres, mintsem El Clásicót néz a Santiago Bernabeúban.

Aligha felejtjük el egyhamar a vasárnapi Real Madrid-Barcelona klasszikust, amely végül Lionel Messi 92. percben szerzett góljával dőlt el a katalánok javára. A találkozó a tévénézők számára is hatalmas élmény volt, ám képzelhetjük, mit éltek át azok a katalánok, akik Madridban ünnepelhették a kedvencek sikerét. Ők azonban 357-tel többen voltak, mint kellett volna.

Ennyi madridi bérletes ugyanis a mérkőzést megelőzően eladta a jegyét nem kevés pénzért Barcelona-szurkolóknak, amelyre válaszul a klub letiltotta a delikvensek bérletét, vagyis ők idén többet biztosan nem mehetnek be bérletes helyükre a Bernabeúban.

"A Real Madrid vizsgálatot indított, hogy miért lehetett annyi Barcelona-szurkoló a madridi szektorokban, ugyanis feltűnően sokan viseltek katalán mezt, valamint sálakat, ráadásul a különböző felvételeken az is jól látszik, hogy Messi utolsó perces találatát sokan megünnepelté a hazai oldalon is. A nyomozás eredményeként bebizonyosodott, hogy 357 bérletes értékesítette a jegyét Barcelona-szurkolóknak, amely szabályellenesnek minősül" - áll a spanyol Sport című lapban.

A 357 érintett tehát duplán rosszul járt, csapata fontos rangadót veszített, ráadásul kérdéses, bemehetnek-e még valaha a szentélyükbe. De legalább néhány száz euróval gazdagabbak lettek.