Tipp

Vészesen emelkedik a flegma francia oddsa, de még mindig megéri ellene fogadni

  • Cesc18

Nem szeret balkezes játékosok ellen játszani Benoit Paire, így beletörhet a bicskája Horacio Zeballosba a barcelonai tenisztorna nyolcaddöntőjében.

Javában zajlik a budapesti ATP-viadal, csütörtökön bemutatkozik Lucas Pouille és Fabio Fognini is, viszont fogadás tekintetében nem túl kecsegtető a felhozatal. Barcelonában már annál jobb a kínálat, pályára lép többek között Rafa Nadal és Andy Murray, bár minket sokkal jobban izgat a 17. kiemelt Benoit Paire meccse, ahol egy zsíros oddsot próbálunk leakasztani.  

A francia a mezőny egyik legkiszámíthatatlanabb játékosa, múlt héten éppen a 39 éves Tommy Haas ellen engedte el a monte-carlói Masterst, mert éppen nem volt kedve játszani...Egy valamiben teljesít stabilan, általában nem megy neki a balkezes teniszezők ellen. 

Karrierje alatt a balkezesek ellen megvívott meccsei csupán 41%-át abszolválta sikerrel, a három nyert szettig tartó küzdelmek alatt 14 veresége van, ebből pedig 13-at (!) 2-0-ra veszített el.

Csütörtökön a legjobb 16 között éppen egy balkezes ellenfél vár rá az argentin Horacio Zeballos személyében. A fogadók teljes mértékben a dél-amerikaival tartanak, olyannyira, hogy Zeballos szorzója három-négy tizedet esett: 2.70-2.80-on nyitott, jelenleg pedig 2.25-2.40 között fogadható.

Fogadás a győztesre    
Horacio Zeballos Benoit Paire
2.25 1.50

Az argentin két meggyőző sikert aratott eddig a tornán, mindkettőt underdogként. Szeretik őt alulértékelni az irodák, ami a tornák elején időnként indokolt, most viszont egyértelműen elkapta a fonalat, így pedig a 2.80 nem volt rá reális. Sajnos erről már lecsúsztunk, de ha Zeballos továbbjutásában gondolkozunk, akkor a 2-0-s győzelmét is meglehet kockáztatni, hiszen, mint feljebb említettük, Paire szinte az összes vereségét balkezes ellen ilyen arányban szenvedte el. Egyébként is jellemző a franciára, hogy nem az a nagy feltámadó, idén például amikor elúszott számára az első szett, akkor csak egyszer tudott nyerni, kilencszer pedig kikapott...

hatharom.com
Zeballos 2-0-ra nyer
@ 3.75