La Liga

Messi aligha most zárja el a gólcsapot

  • varin

Az argentin zseninek parádés statisztikája van az Osasuna ellen. Szerda este is jöhetnek a gólok.

Vasárnap a győztes El Clásico alkalmával a Barcelona átvette a vezetést a La Ligában és újra számolgathatnak a katalán hívek, hogy hogyan is maradhatnak az élen a bajnokság lefújását követően. Az előttünk álló, 34. játéknapon a katalánoknak habkönnyű dolga lesz, hiszen az Osasuna csapatát fogadják hazai pályán, amely gyakorlatilag már kiesett. Ha valaki, akkor Lionel Messi különösen várja a találkozót a pamplonai gárda ellen, az elmúlt években ugyanis futószalagon gyártotta a gólokat a Bolha becenévre hallgató klasszis.

Fotó: AS

Luis Enrique nemrég kijelölte keretét, amely ugyanazokat a neveket tartalmazza, amely elutazott a Bernabeúba is. Neymar természetesen most sincs ott a 18 játékos között, ahogyan Rafinha, Vidal és Mathieu sem. Sokáig kérdéses volt, hogy ahogyan a Real Madrid, úgy a Barcelona is pihentetni fogja-e klasszisait a hétközi fordulóban, ám Lucho nevezte Messit és Luis Suárezt is a találkozóra.

A hétvégén duplázó argentin magabiztosan vezeti a La Liga góllövőlistáját, a pamplonai gárda pedig tökéletes ellenfél lehet a 31 gól gyarapítására, hiszen

az utolsó hét mérkőzésen, amikor Messi kezdő volt az Osasuna ellen, összesen 15 gólt szerzett.

A vendégektől sok jót nem várhatunk ezen a találkozón, Petar Vasziljevics gárdája a Leganes győzelme esetén matematikailag is búcsúzik a La Ligától, ráadásul idegenben az utolsó hét meccsükön 19 gólt is kaptak.

Elég nehéz elképzelni, hogy az a Barcelona, amely a legutóbbi négy, Osasuna elleni hazai bajnokiját 24(!) lőtt góllal nyerte meg, most nem végzi ki ellenfelét, ugyanakkor abban nem lehetünk biztosak, hogy Luis Enrique már a kezdő sípszó pillanatában számítani fog Messiékre. Ha azonban Lucho nem tartalékol, aligha állítják majd meg a vendégek védői Messit, aki 2-3 gólt is simán vághat kedvenc ellenfelének.

hatharom.com
Tipp Odds Tét
Messi legalább két gólt szerez 2.10 4/10
Messi legalább három gólt szerez 5.00 2/10
Fogadóiroda: Halványzöld - Ha Messi nem kezd, a tét visszajár
[2300842] 2017-04-26 19:30:00 Barcelona - Osasunax;