Német Kupa

A Bayern-Dortmund, ahol senki nem bízik a Borussiában

Már az elődöntőben összecsap a Német Kupában egymással a német klubfutball két zászlóshajója, a Bayern München hazai pályán harcolhatja ki a finálét a Borussia Dortmunddal szemben.

Múlt héten mindkét csapat keserédes búcsút vette a Bajnokok Ligájától, a Bayern München a Real Madriddal, a Dortmund pedig a Monacóval szemben maradt alul a legrangosabb európai kupasorozat negyeddöntőjében. A hétvégi bajnokin mindkét csapaton látszódott a fáradtság, a bajorok döntetlenje a Mainz ellen abszolút meglepetés eredménynek tekinthető, míg a Dortmund fordulatos meccsen végül legyőzte idegenben a Mönchengladbachot.

1x2    
Bayern München Döntetlen Dortmund
1.45 4.35 5.50

Bár a Bayern Münchent megviselhették az elmúlt napok történései, a bukmékerek szerint Carlo Ancelotti együttese esélyese a szerdai csatának. A hazaiakra kínált 1.45-ös szorzó viszont kicsit túlzásnak tűnik, kupameccsről lévén szó eleve bármi megtörténhet, az ellenfél személyében ráadásul egy igazi topcsapat látogat az Allianzba.

tippmixpro.hu

A   -n közzétett adatok szerint egyébként a fogadók komoly bizalmat fektettek a Bayern Münchenbe, amelynek győzelmére a tétek 78 százaléka érkezett, míg a dortmundi diadalt csak 5 százalék választotta, 5,50-szeres szorzóért. 

[2468802] 2017-04-26 20:45:00 Bayern München - Borussia Dortmundx;5

Ha azt vesszük figyelembe, hogy a Dortmund 2014 áprilisa óta nem tudott nyerni Münchenben, akkor jogosnak tekinthető a fogadók többségének tippje. Az is a hazaiak malmára hajtja a vizet, hogy szokás szerint a Borussia soraiban számos sérülttel kell számolnia a szakmai stábnak: Barta, Götze, Schürrle, Sahin és Rode is kihagyja a szerdai elődöntőt, míg hazai oldalon Neuer a biztos kimaradó, Alaba, Boateng és Martinez játéka pedig kérdőjeles.

[2468802] 2017-04-26 20:45:00 Bayern München - Borussia Dortmundx;

Tippelj a meccsre a Tippkirályban!