Sportfogadás

A Chelsea, az Arsenal és a Tottenham meccsei a PL-szelvényünkön

Lássuk, hogy kedden és szerdán mely tippeket érzik a legerősebbnek tippmestereink, szerkesztőink a Premier League-ből.

A hatharom.com tippmesterei és szerkesztői összeállították szelvényüket a keddi és szerdai Premier League meccsekre, amivel hatalmasat lehet kaszálni. Ne is ragozzuk tovább a szót, lássuk a tippeket!

Chelsea-Southampton
Tipp: Chelsea
Odds:
1.35 @ Tippmixpro

A Manchester United ellen rangadót bukott bő egy hete a Chelsea a Premier League-ben, s emiatt szoros végjátékra van kilátás az angol bajnokságban. Azonban a Kékek szombaton a legnagyobb vetélytársukat, a Tottenham gárdáját győzték le 4-2-re az FA Kupa elődöntőjében, vagyis kellő önbizalommal várják a londoniak a hétközi meccsüket a Southampton ellen.

A Szentek másfél hete készülnek erre a találkozóra, de idén a piros-fehérektől nem kell hasra esni, hiszen a most futó idényben meg sem közelítik azt, amire korábban képesek voltak. Ezt például a Chelsea elleni októberi meccsük is jelzi, hiszen simán kikaptak a fővárosiaktól, pedig az azt megelőző négy egymás elleni ütközetük közül csak egyet veszítettek el, azt is peches körülmények között.

Egyébként is, a hazaiknál maximum Gary Cahill marad ki, aki betegséggel küzd, míg a vendégeknél Charlie Austin, Oriol Romeu, Virgil van Dijk, Alex McCarthy és Matt Targett sem áll Paul Clement rendelkezésére. Mindezek után pedig egyértelmű, hogy a hazai pályán pazar teljesítményére képes Chelsea a mérkőzés esélyese, a vendégként nem túl acélos Soton ellen.

[2252515] 2017-04-25 20:45:00 Chelsea - Southamptonx;

Arsenal-Leicester
Tipp: Arsenal
Odds:
 1.50 @ Tippmixpro

Amíg az elmúlt héten az Arsenal nagy sikert ért el, nevezetesen kiejtette a Manchester Cityt az FA Kupából, s bejutott a sorozat döntőjébe, addig a Leicester elbukott az Atlético Madrid ellen a Bajnokok Ligájában.

A vendégek matematikailag kieshetnék még a Premier League-ből, azonban nagyon szoros hátul a mezőny, a Rókáknak több elmaradt meccsük van, hazai pályán fogadják például a már szinte biztosan megmenekült Watford és Bournemouth együtteseit, ráadásul a csapatból többen is sérüléssel bajlódnak.

A hazaiknak a harmadik helyezett Liverpoollal szemben kilencpontos hátránya van, igaz, pont három meccsel kevesebbet játszottak. A két manchesteri csapattal szemben hat, illetve hét egység Arséne Wengerék hátránya, azonban a City és a United egymás ellen csütörtökön méri össze tudását. Vagyis, ha be tudná húzni szerdai bajnokiját az Arsenal, akkor szerencsés esetben óriásit léphetne előre, s nyomást helyezne vetélytársaira a bajnoki hajrára.

A siker pedig összejöhet a londoniaknak, hiszen lélektanilag jobb passzban vannak, mint a Rókák - akik házon kívül pocsékul teljesítenek idén -, a szokásos hiányzókon kívül mindenkire számíthat a francia mester, s nem mellékesen a londoniak a legutóbbi kilenc (!), Leicester ellen megvívott hazai Premier League-meccsüket megnyerték.

[2252452] 2017-04-26 20:45:00 Arsenal - Leicesterx;

Crystal Palace-Tottenham
Tipp: Mindkét csapat szerez gólt
Odds: 
1.60 @ Tippmixpro

Londoni rangadó vár a Tottenhamre szerdán, hiszen a Spurs a Crystal Palace-hoz utazik. A vendégek a Chelsea elleni elbukott FA Kupa elődöntőt követően lépnek pályára, míg a hazaiak a Liverpool otthonából hozták el a három pontot vasárnap, vagyis a Sasok várják jobb előjelekkel a találkozót.

Sam Allardyce csapata ráadásul a hétvégén megszerzett győzelemmel voltaképp meghosszabbította élvonalbeli tagságát, hiszen innentől kezdve égszakadásnak vagy földindulásnak kellene történnie, hogy a londoni gárda ne ragadjon meg a Premier League-ben. A piros-kékek ráadásul bombaformában vannak, mivel a legutóbbi nyolc bajnokijukon a megszerezhető 24 egységből 19-et (!) összegyűjtöttek.

Ezzel szemben a Spurs rossz szájízzel várhatja a hétközi ütközetet, igaz, a kék-fehérek a bajnokságban az utolsó hét (!) meccsüket zsinórban megnyerték, s már csak négy pont a hátrányuk a Chelsea-vel szemben, ami a hátralévő hat fordulóban könnyedén ledolgozható.Ám ehhez először az kell, hogy Mauricio Pochettinóék bevegyék szerdán a Selhurst Parkot, amihez az utóbbi hetekben nagyon masszív Crystal Palace-nak is lesz egy-két szava.

Véleményünk szerint a csapatok formái alapján a mérkőzésen bármilyen eredmény előfordulhat, főleg, hogy városi riválisokról beszélünk, így pedig a mindkét csapat szerez gólt fogadási opcióban látunk fantáziát. Ami egyébként nem is áll távol a felektől, hiszen a két gárda utolsó két Crystal Palace pályaválasztásával lejátszott ütközetén ez rendre előfordult.

[2252456] 2017-04-26 21:00:00 Crystal Palace - Tottenham Hotspurx;
hatharom.com
Chelsea-Southampton Chelsea
Arsenal-Leicester Arsenal
Crystal Palace-Tottenham Mindkét csapat szerez gólt
@ 3.24