Heti műsor

Pazar hét vár a futball szerelmeseire

Újabb izgalmas hét vár a sportfogadás szerelmeseire, megpróbáltuk kiemelni, hogy mely találkozókra, eseményekre lesz érdemes odafigyelni az előttünk álló hét napban.

Böde Dánielék a héten kétszer is pályára lépnek.

A hét eseményei

Magyarországon először az MK-elődöntőkre fókuszálunk, hiszen szerdán Vasas-Mezőkövesd, majd Ferencváros-Budafok találkozókat rendeznek.

Szombaton pedig jön a 29. forduló az NB I-ben, amikor többek közt Diósgyőr-Vasas, Ferencváros-Mezőkövesd, Haladás-Paks, Honvéd-Gyirmót, Újpest-MTK és Videoton-Debrecen ütközeteket tartanak.

A hét folyamán ezen meccsekről többet is megtudhat az, aki a hatharom.com-mal tart, hiszen oldalunk valamennyi találkozóval bővebben foglalkozik majd!

[2295572] 2017-04-29 20:30:00 Videoton - Debrecenx;

Angliában hétközben elmaradt bajnoki meccseket pótolnak a csapatok, kedden például Chelsea-Southampton (H: 1.35 D: 4.60 V: 8.00), szerdán Arsenal-Leicester (H: 1.45 D: 4.45 V: 6.00), míg csütörtökön Manchester City-Manchester United derbit rendeznek. Szombaton viszont már a 35. forduló jön a Premier League-ben, amikor is többek közt a Manchester United-Swansea, az Everton-Chelsea, a Middlesbrough-Manchester City és a Tottenham-Arsenal ütközetekre lesz érdemes odafigyelni.

Németországban kedden és szerdán a Német Kupa elődöntőit rendezik, előbb a Mönchengladbach és a Frankfurt (H: 1.90 D: 3.25 V: 3.70) csap össze, majd jön a csúcsrangadó, amikor is a Bayern München a Dortmundot (H: 1.50 D: 3.95 V: 4.95) fogadja. A Bundesligában a hétvégén a 31. forduló kerül terítékre, amikor is Szalai Ádámék a Frankfurtot, Gulácsi Péterék az Ingolstadtot látják vendégül, míg Dárdai Pálék a Werder Bremenhez utaznak. A nagyok közül a Bayern München a Wolfsburghoz látogat, míg a Dortmund a Köln együttesével találkozik a Signal Iduna Parkban.

Spanyolországban ismét létrejön az a bravúr, hogy a hét minden napján rendeznek élvonalbeli bajnoki mérkőzést!

Ezen ütközetek közül kedden az Atlético Madrid-Villarreal, szerdán a Barcelona-Osasuna és a Deportivo-Real Madrid, szombaton a Real Madrid-Valencia, a Las Palmas-Atlético Madrid és az Espanyol-Barcelona összecsapásokra lesz érdemes odafigyelni.

Olaszországban a 34. játéknap kerül sorra, amely fordulóban Nagy Ádámék az Udinesét, míg a Sallai Roland és Balogh Norbert nevével fémjelzett Palermo a Fiorentinát fogadja. A nagyok közül a Juventus az Atalantához, a Milan a Crotonéhoz utazik, illetve megrendezésre kerül a római derbi az ASR pályaválasztásával, továbbá az Inter-Napoli rangadó is.

[2252437] 2017-04-27 21:00:00 Manchester City - Manchester Unitedx;

A topligás találkozókkal, illetve a nemzetközi kupameccsekkel a hét folyamán bővebben is foglalkozik majd a hatharom.com, így aki velünk tart, az semmiről sem marad le!

Amire még érdemes figyelni

Fociból a fentebb nem említett többi topligás találkozóra lesz érdemes fogadni, illetve az NB II-re, ahol például Vác-Békéscsaba derbit rendeznek. Férfi kézilabda kirakatcsapataink a Bajnokok Ligája negyeddöntő visszavágóira készülnek, a Veszprém a Montpellierhez, míg a Szeged a PSG-hez látogat. Női topklubjaink, avagy a Ferencváros és a Győr, a héten bajnoki meccseket vívnak. A magyar férfi kosárlabda NB I-ben a középszakasz, az NHL-ben és az NBA-ben a rájátszás folytatódik, míg a darts Premier League-ben már a tizenharmadik kör jön csütörtökön. A magyar jégkorong-válogatott pedig folytatja szereplését a kijevi I/A világbajnokságon.

Az előttünk álló hét napban sem maradunk tehát események nélkül, bőven lesz mire fogadni, szokásainkhoz híven a legnagyobb profittal kecsegetető tippeket kivétel nélkül megtalálhatjátok majd a Protipp-rendszerben.

Ami a többi sportágat illeti, a szokásos előzetesek mellett tippek is elérhetők lesznek oldalunkon, vagyis ezen a héten is érdemes lesz a hatharom.com-mal tartani, hiszen ha nyerni akartok, akkor a legjobb helyen jártok!