Spanyol foci

A fogadók nem sok esélyt adnak Messiéknek a Real ellen

  • MVB80

Akár a bajnokság sorsa is eldőlhet, ha a Real nyerni tud, és a fogadók is Cristiano Ronaldóékat favorizálják.

Más-más hangulatban készülhet az esti rangadóra a Real Madrid és a Barcelona, Zidane csapata a Bayern legyőzésével egyre közelebb van a címvédéshez a BL-ben, míg a katalánok hiába fogadkoztak, a Juventus ellen hazai pályán sem tudtak gólt szerezni.

1x2    
Real Madrid Döntetlen Barcelona
2.05 3.70 3.10

A Real viszonylag kényelmes helyzetben van az El Clásico előtt, hiszen három pont az előnye, ráadásul van egy elmaradt meccse a Celta Vigo ellen.

A Barca mindent bevetett adminisztratív vonalon, hogy az eltiltott Neymar játszhasson a Bernabéuban, a spanyol sportdöntőbíróságnál próbálta kicsikarni a fellebbezést, és a brazil el is utazott Madridba a többiekkel.

A Barca vezetése füstölgött egy sort, hogy a sportdöntőbíróság nem tárgyalta meg Neymar ügyét, aztán végül kiadott egy közleményt, amiben jelezte, hogy visszavonulót fúj, és nem kockáztatja meg a pontlevonást azzal, hogy nevezi a meccsre Neymart.

Messinek fel kell tüzelnie a többeieket

Azért a Barcelona nélküle sem lesz gyenge, hiszen Messi 29, Suárez 24 gólt szerzett a bajnokságban, így ők állnak a góllövőlista első helyén, ahol Cristiano Ronaldo a harmadik 19-cel. 

A   -n közzétett adatok alapján a fogadók a Realt favorizálják, majdnem 70 százalékuk tett arra a kimenetelre, hogy a hazaiak egy győzelemmel hatalmasat lépnek a bajnoki cím felé.

Hasonlóan gondolkodnak a Tippkirály 2.0 játékosai is, a vasárnapi meccsek közül magasan a rangadóra érkezett a legtöbb tipp, és a végeredményre fogadok 58 százaléka a Realt hozta ki győztesnek. Aki még nem tippelt, az ne habozzon, mert az El Clásico pontjai duplán számítanak!

[2300832] 2017-04-23 20:45:00 Real Madrid - Barcelonax;