Sportfogadás

Gólokra fogadunk az Európa Ligában

Csütörtökön megrendezésre kerülnek az EL-negyeddöntő visszavágói, ennek apropóján egy kombit állítottunk össze.

A hatharom.com tippmesterei és szerkesztői összeállították szelvényüket az Európa Ligára, amivel hatalmasat lehet kaszálni. Ne is ragozzuk tovább a szót, lássuk a tippeket!

Besiktas-Lyon
Tipp: Mindkét csapat szerez gólt
Odds:
1.40 @ Tippmixpro

Az odavágót szurkolói balhé előzte meg, ami a franciákat zavarta meg, s a törökök előnybe tudtak kerülni a meccs elején. Ám ezt követően is voltak lehetőségei a Besiktasnak, azonban a második játékrészben már egyértelműen a Lyon dominált, s megérdemelten fordította meg a mérkőzést.

A visszavágón viszont egyenlő felek küzdelmére van kilátás, köszönhetően annak, ami a játékosokra vár a stadionban. A török szurkolók pokoli hangulatot teremtenek majd, ebben biztosak lehetünk, s így a felek közti különbségek eltűnhetnek. Ennek köszönhetően pedig egy jó iramú, helyzetekben nem szűkölködő mérkőzésre van kilátás.

Egyébként is a Besiktasnak menni kell előre, hiszen hátrányban van, de a Lyon sem ülhet babérjain, hiszen csak minimum két francia gól jelentené azt, hogy az Olympique biztosan elkerüli a hosszabbítást. Mindezek után, ahogy az odavágón is megtörtént, szerintünk ezúttal is mind a két csapat szerez gólt.

[2476906] 2017-04-20 21:05:00 Besiktas - Lyonx;

Genk-Celta Vigo
Tipp: Több, mint 2,5 gól
Odds:
 1.55 @ Tippmixpro

A felek odavágóján ez a tipp már a 18. percben bezöldült, s végül öt gól született a Celta Vigo-Genk ütközeten. Most is valami hasonlóra van kilátás, hiszen a hazaiknak menniük kell előre, míg a vendégek sem bekkelhetnek egész meccsen, mivel már egy gbelga gól elég lehet a a hazaiak üdvösségéhez.

Ám szerintünk ismét gólparádét láthatunk a két csapat ütközetén, hiszen mind a Genk, mind a Celta Vigo a támadófocira fekteti a hangsúlyt, ráadásul a hétvégén egyik csapat sem tétlenkedett, ugyanis a belgák és spanyolok is megszórták aktuális ellenfelüket, s egyaránt 3-0-ra nyertek.

Az odavágó és az előjelek alapján tehát nem lenne meglepő, ha a két csapat ismét összehozna legalább három találatot.

[2476904] 2017-04-20 21:05:00 Genk - Celta Vigox;

Schalke-Ajax
Tipp: Több, mint 2,5 gól
Odds: 
1.65 @ Tippmixpro

Az első meccsen az Ajax 2-0-ra nyert a Schalke ellen, ám ha jobban koncentrálnak a kapu előtt a hollandok, akkor akár már az odavágón lezárhatták volna a párharcot. Így viszont még viszonylag nyílt az ütközet, igaz, a gelsenkircheni együttestől jóval több kell csütörtökön, mint egy hete.

Erre mutatkozik esély, hiszen a németek hazai pályán teljesítenek jobban, ráadásul nincs más választásuk, már az első perctől támadniuk kell, hiszen kétgólos hátrányban vannak. Így pedig az amszterdami együttesnek is bőven lesznek lehetőségei, amik közül az első meccs, illetve az utóbbi hetek formája alapján, borítékolható, hogy legalább egyet ki tud használni Peter Bosz csapata.

Összességében egy nyílt, őszinte támadófocit hozó meccsre van kilátás, ahol véleményünk szerint minden további nélkül születhet legalább három találat.

[2476905] 2017-04-20 21:05:00 Schalke 04 - Ajaxx;
hatharom.com
Besiktas-Lyon Mindkét csapat szerez gólt
Genk-Celta Vigo Több, mint 2,5 gól
Schalke-Ajax Több, mint 2,5 gól
@ 3.58