Bajnokok Ligája

Favorit a Real, nem hisznek a bukik a monacói csodában

Közel tízszeres szorzóért fogadhatunk a Monaco végső győzelmére, míg a címvédés lenne a legvalószínűbb forgatókönyv.

Fotó: Sportskeeda

Szerda estére kialakult a Bajnokok Ligája elődöntőjének mezőnye, a két madridi óriás, a Real Madrid és az Atlético Madrid mellett a Barcelonát simán búcsúztató Juventust és az idény meglepetéscsapatát, a Monacót találjuk a legjobb négy között. Péntek délig ugyan nem tudjuk még meg az elődöntők párosítását, ám addig is nézzünk rá az oddsokra, mit gondolnak most a bukik az esélyekről.

Oddsok a végső győztesre
   
Real Madrid 2.60
Juventus 3.00
Atlético Madrid 4.40
Monaco 7.25

Nem túl meglepő módon a favorit jelenleg a Bayern Münchent kiütő Real Madrid, ám ha hinni lehet a statisztikáknak, Ronaldóék nemhogy nem nyernek BL-t, de még a következő körbe sem jutnak be.

A Bajnokok Ligája történetében még soha nem volt címvédés, ráadásul a Real Madrid még soha nem nyert, de nem is döntőzött páratlan évben.

Meglepően magas szorzón fogadhatunk azonban a Monacóra, amely oda-vissza legyőzte a Dortmundot, a Manchester City ellen pedig oktatófutballt mutatott be hazai pályán.

Hogy lehet-e madridi házi döntő, valamint hogy melyik együttes kapja meg a legkönnyebbnek(?) gondolt francia csapatot a legjobb négy között, arra pénteken délben kapunk választ. A Bajnokok Ligája elődöntőit május 2-án, 3-án, 9-én, valamint 10-én játsszák, míg a fináléra június 3-án, Cardiffban kerül sor.

Tippelj most DUPLA PONTÉRT a Real Madrid-Barcelona derbire a Tippkirályban!