Bajnokok Ligája

Így fogadják a szerdai BL-meccseket!

Nyer a Barcelona és a Monaco is - legalábbis a fogadók szerint két hazai születik szerda este a BL negyeddöntőben.

Nincs olyan futballrajongó, aki ne tudná, hogy a Juventus odapörkölt egy 3-0-t a Barcelonának az első mérkőzésen, így most a katalánoknak - a PSG elleni visszavágóhoz hasonlóan -  óriási bravúr szükségeltetik a továbbjutás kiharcolásához. Az oddsmesterek szerint a hazai győzelem még össze is jöhet, ám a továbbjutást illetően azért már közel sem ennyire biztató a helyzet - legalábbis barcelonai szempontból.

1x2    
Barcelona Döntetlen Juventus
1.43 4.70 5.90

A   -n közzétett adatok szerint a magyar fogadók is a Barcelona sikerét várják, hiszen a beérkezett tétek 66 százaléka Messiék győzelmére folyt be, míg a Juventus sikerét a fogadók 20 százaléka játszotta meg. Utóbbi egyébként közel hatszoros pénzt fizet. 

A mérkőzéssel részletesebben egy korábbi cikkünkben foglalkoztunk, amelyben kiveséztünk néhány speciális kiegészítő fogadási lehetőséget is.

tippmixpro.hu

A játéknap másik mérkőzésén a Borussia Dortmund 3-2-es hátrányt próbál majd ledolgozni a Monaco arénájában. Bár az elmúlt években kétségtelenül a Dortmund ért el jobb eredményeket az elitligában, a hercegségbeliek az idei szezonban parádés formában futballoznak, így esélyesei az elődöntőbe kerülésnek is. A meccsről részletesebben itt olvashatsz!

Így gondolják ezt a Tippkirály 2.0 játékosai is: felhasználóink és olvasóink cikkünk megírásakor 64 százalékban gondolták úgy, hogy Monaco-sikerrel ér véget a mérkőzés, míg 18-18 százalék tippelt a döntetlen illetve a vendég kimenetelre.

2017-04-19;42
[2476773] 2017-04-19 20:45:00 Barcelona - Juventusx;

Tippelj a BL-meccsekre a Tippkirályban!