Tipp

Jár a sör neked, ha hallottál már arról a játékosról, akire fogadunk!

  • varin

Tom Barkhuizen a negyedosztályból jött, de hamar beírta magát a Championship legnagyobb tehetségei közé.

A szezon végére egészen jó kis csapattá állt össze a Preston North End, amely ha egy kicsit korábban ébred, akár egy playoff-helyre is odaérhetett volna. A PNE kerete adott is lenne egy ilyen sikerhez, tele vannak ugyanis rutinos játékosokkal, míg a támadósorban egy fiatal angol csatár követel magának hétről hétre helyet a keretben. Hadd mutassam be Tom Barkhuizent, aki ha így folytatja, nem sokáig kergeti a labdát a Championshipben.

Barkhuizen duplája a Reading ellen

A 23 éves játékos a szezont még a negyedosztályú Morecambe csapatánál kezdte, ám anyagi okok miatt kénytelenek voltak felbontani a játékos szerződését, aki így szabadügynökként ingyen igazolható volt. A játékosra a PNE azonnal le is csapott, amely remek üzletnek bizonyult.

Barkhuizen márciusban négy meccsen ötször volt eredményes és meg is választották a hónap játékosának a Championshipben.

Mint arról az edzője beszámolt, óriási erőssége a játékosnak, hogy gyakorlatilag négy poszton is bevethető a támadósorban, sőt még a védekezési képességei is rendben vannak, így nem csoda, hogy csakhamar alapembere lett a Prestonnak.

A PNE-hez most az a Norwich City látogat, amely vérmes reményeket már nem fűzhet az idei szezonhoz, habár bőven egy feljutásra esélyes keretről beszélhettünk esetükben korábban. A Kanárik azonban teljesen szétestek, sorban szenvedik a vereségeket, nagyon gyatrán játszanak idegenben és hiába csúszott be nekik egy Reading elleni 7-1-es siker hazai pályán, ha el kell hagyniuk a Carrow Roadot, már bajban vannak Jerome-ék. A csapat formájáról mindent elmond, hogy pénteken úgy kaptak ki otthon a Fulhamtől, hogy 45 percig emberelőnyben futballoztak, ám még így is tudott nekik kettőt vágni a londoni gárda.

A Norwich City idegenben 21 meccsen 43 gólt kapott, amelynél többet csak az utolsó helyezett Rotherham szedett össze.

Összességében tehát adott egy gólerős hazai csapat és egy hátul igencsak gólképes vendég gárda, továbbá egy motivált, ezerarcú támadó, aki előtt ismét itt a lehetőség a gólszerzésre. A Preston ráadásul idén egyszer már megverte a Norwichot, tavaly pedig szintén a Lilywhites-nál landolt mindhárom pont.

Gyerünk, Tom, tömd ki te is a Kanárikat!

hatharom.com
Tom Barkhuzien gólt szerez
Odds: 2.90
Tét: 3/10
Eddig éri meg: 2.50
[2259797] 2017-04-17 16:00:00 Preston - Norwich Cityx;