Sportfogadás

Ennél tutibb tippet aligha találsz Húsvéthétfőre

  • Cesc18

Diego Scwartzmannak könnyű préda lehet Bernard Tomic a monte-carlói férfi tenisztorna első fordulójában.

Vasárnap elrajtolt a szezon első salakos Masters-viadala Monte-Carlóban, hétfőn pedig beindul a meccsdömping. Több olyan favoritot is találunk, akikre meglehetősen alacsony oddsot kínálnak, közülük az argentin Diego Schwartzman továbbjutásában vagyunk a leginkább biztosak, aki a salakon kifejezetten gyengén teljesítő Bernard Tomic ellen kezd. 

Nem ez az első randevújuk szemcsés borításon, tavaly Isztambulban a legjobb 16 között találkoztak, a dél-amerikai pedig sima 6-2, 6-2-vel abszolválta a meccsüket. 

Sokkal szorosabb mérkőzésre most sem számítunk, Tomic ugyanis pokoli gyengén muzsikál eddig a 2017-es szezonban. Nem tudott nagyot alkotni a számára oly fontos ausztráliai tornákon, azóta pedig egyetlen győzelmet sem aratott. Ám ennél még nagyobb probléma a mutatott játéka és a hozzáállása, hiszen nem egyszer láthattuk már idén, hogy spórolósra vette a figurát és csak lézengett a pályán. Íme egy példa, Steve Darcis ellen a Delray Beach-i tornán:

Ilyen mentalitással pedig nem lehet meccset nyerni, olyan nevek verték két szettben Tomicot, mint Darian King vagy Bjorn Fratangelo...

Komoly meglepetés lenne, ha ezek után éppen salakon támadna fel, ami soha nem tartozott a kedvenc borításai közé, ezt pedig az is jól alátámasztja, hogy karrierje során ezen a borításon az ATP-mérkőzései 35%-át tudta csak megnyerni az ausztrál játékos. Arról már nem is beszélve, hogy a salakos meccsein végképp ritkán teszi oda magát...

Schwartzman a totális ellentéte Tomicnak, az argentin a szívét-lelkét kiteszi a pályára és nagyban köszönhető ennek, hogy 170 centiméter magasan is ilyen szép karriert tud futni. Salakon érzi a legjobban magát, minden labdáért elmegy, fut, kapar, borzasztó szívós játékos.

Reális az a különbség, ami tavaly az isztambuli meccsükön volt, Tomic idei formája alapján ez sem lesz szorosabb, így még 1.50-ért is van érték az argentin 2-0-s sikerében. 

hatharom.com
Schwartzman 2-0-ra nyert
@ 1.50