Heti műsor

A héten kiderül, hogy Messi vagy Ronaldo a jobb!

Újabb izgalmas hét vár a sportfogadás szerelmeseire, megpróbáltuk kiemelni, hogy mely találkozókra, eseményekre lesz érdemes odafigyelni az előttünk álló hét napban.

A listavezető Honvéd a Vasashoz látogat.

A hét eseményei

A 28. fordulót rendezik az előttünk álló héten az NB I-ben. Szombaton olyan találkozók kerülnek megrendezésre, mint a Debrecen-Haladás, a Gyirmót-Ferencváros, a Mezőkövesd-Újpest, az MTK-Videoton, a Paks-Diósgyőr vagy a Vasas-Honvéd.

A hét folyamán ezen meccsekről többet is megtudhat az, aki a hatharom.com-mal tart, hiszen oldalunk valamennyi találkozóval bővebben foglalkozik majd!

[2295568] 2017-04-22 20:30:00 Vasas - Honvédx;

A héten kialakul a Bajnokok Ligája és az Európa Liga elődöntőinek mezőnye, ugyanis mindkét sorozatban a negyeddöntők visszavágóit rendezik a hétközben. A BL-ben Real Madrid-Bayern München (H: 2.30 D: 3.65 V: 2.70), Leicester-Atlético Madrid (H: 3.60 D: 3.30 V: 2.00), Barcelona-Juventus (H: 1.50 D: 4.30 V: 5.50) és Monaco-Dortmund (H: 2.70 D: 3.75 V: 2.25) mérkőzéseket, míg az EL-ben Besiktas-Lyon (H: 2.50 D: 3.45 V: 2.55), Schalke-Ajax (H: 1.85 D: 3.50 V: 3.90), Genk-Celta Vigo (H: 2.55 D: 3.35 V: 2.55) és Manchester United-Anderlecht (H: 1.25 D: 5.50 V: 10.00) rendeznek.

Angliában hétfőn a Middlesbrough-Arsenal (H: 6.00 D: 4.00 V: 1.50) meccsel zárul a 33. forduló, míg hétvégén FA Kupa és Premier League mérkőzéseket is tartanak. A világ legrégebbi kupasorozatában már az elődöntőknél járunk, ahol szombaton Chelsea-Tottenham (H: 2.40 D: 3.10 V: 2.75), míg vasárnap Arsenal-Manchester City (H: 3.40 D: 3.55 V: 1.90) derbik kerülnek megrendezésre a Wembley-ben. A bajnokságban a Burnley-Manchester United és a Liverpool-Crystal Palace ütközetekre lesz érdemes odafigyelni.

Németországban Szalai Ádámék a Köln, míg Gulácsi Péterék a Schalke együtteséhez látogatnak. Dárdai Pálék a Wolfsburgot, a Bayern München a Mainzot fogadja, míg a forduló rangadóján a Dortmund a Mönchengladbachoz utazik.

Spanyolországban mindenki a vasárnap esti El Clásicóra fókuszál, amikor is a Real Madrid a Barcelonát fogadja, amely meccs nagyban befolyásolja a bajnokság végkimenetelét. Ezen kívül lesz még egy Barcelona-Madrid derbi, hiszen az Espanyol az Atlético Madridot látja vendégül szombaton.

Olaszországban már a 33. forduló következik, amely játéknap Nagy Ádámék meccsével indul, hiszen a Bologna az Atalantához utazik. A másik két magyar nevével fémjelzett gárda, vagyis a Palermo pedig a Lazióhoz hivatalos. A nagyok közül az Inter a Fiorentina, a Napoli a Sassulo otthonában lép pályára, míg a Juventus a Genoát, a Milan pedig az Empolit fogadja.

[2476772] 2017-04-18 20:45:00 Real Madrid - Bayern Münchenx;

A topligás találkozókkal, illetve a nemzetközi kupameccsekkel a hét folyamán bővebben is foglalkozik majd a hatharom.com, így aki velünk tart, az semmiről sem marad le!

Amire még érdemes figyelni

Fociból a fentebb nem említett többi topligás találkozóra lesz érdemes fogadni, illetve az NB II-re, ahol például Soroksár-Nyíregyháza derbit rendeznek. Férfi kézilabda kirakatcsapataink megkezdik szereplésüket a Bajnokok Ligája negyeddöntőjében, a Veszprém a Montpelliert, míg a Szeged a PSG-t fogadja. Női topklubjaink, avagy a Ferecnváros és a Győr, a héten bajnoki meccseket vívnak. A magyar férfi kosárlabda NB I-ben a középszakasz, az NHL-ben és az NBA-ben a rájátszás folytatódik, míg a darts Premier League-ben már a tizenkettedik kör jön csütörtökön. A magyar jégkorong-válogatott pedig szombaton megkezdi szereplését a kijevi I/A világbajnokságon.

Az előttünk álló hét napban sem maradunk tehát események nélkül, bőven lesz mire fogadni, szokásainkhoz híven a legnagyobb profittal kecsegetető tippeket kivétel nélkül megtalálhatjátok majd a Protipp-rendszerben.

Ami a többi sportágat illeti, a szokásos előzetesek mellett tippek is elérhetők lesznek oldalunkon, vagyis ezen a héten is érdemes lesz a hatharom.com-mal tartani, hiszen ha nyerni akartok, akkor a legjobb helyen jártok!