Sportfogadás

Veretjük az angol bajnokot

Lássuk, hogy a hétvégén mely tippeket érzik a legerősebbnek tippmestereink, szerkesztőink!

A hatharom.com tippmesterei és szerkesztői összeállították szelvényüket a hétvégére, amivel hatalmasat lehet kaszálni. Ne is ragozzuk tovább a szót, lássuk a tippeket!

Tottenham-Bournemouth
Tipp: Hazai és több, mint 2,5 gól
Odds:
1.55 @ Tippmixpro

Talán az egyik legjobb formában lévő csapat a Tottenham perpillanat egész Angliát figyelembe véve, hiszen a Spurs sorra nyeri meccseit. Mauricio Pochettinóék képtelenek hibázni, ráadásul mindezt fantasztikus, gólra törő játékkal teszik hétről hétre. A legutóbbi játéknapon például a Watford együttesét nyomták le 4-0-ra a londoniak, amely ütközeten már fél órát kapott Harry Kane, aki felépült sérüléséből, avagy még acélosabb lehet a Tottenham szombaton.

A Bournemouth is jó meccseket játszott az elmúlt hetekben, de pontot nem sokat gyűjtött, viszont a közönségét maximálisan kiszolgálta a déli együttes. A komolyabb csapatok ellen egyébként sem termett sok babér idén a piros-feketéknek, múlt héten a Chelsea nyert simán 3-1-re a Dean Courton.

Úgy véljük, hogy ismét egy kiváló meccset játszik a Tottenham, méghozzá úgy, hogy megnyeri az ütközetet, s legalább három gólt láthatnak a White Hart Lane-re kilátogató szurkolók. Ami egyébként nem is áll távol a felektől, hiszen tavaly 3-0-ra nyert a Spurs.

[2252509] 2017-04-15 13:30:00 Tottenham Hotspur - Bournemouthx;

Crystal Palace-Leicester
Tipp: Crystal Palace
Odds:
 1.75 @ Tippmixpro

A Leicester a szezon meccsére készül jövő héten, hiszen az Atléticót fogadja a BL-negyeddöntőjének visszavágóján. A Rókák bizakodhatnak, hiszen csak egygólos a hátrányuk a spanyolokkal szemben, ugyanakkor, ha nem lesznek fittek azon a meccsen, akkor borítékolható, hogy semmi esélyük nem lesz arra, hogy kiharcolják a továbbjutást. Ennek köszönhetően, és az előzetes nyilatkozatok, hírek alapján, a vendégek igencsak tartalékosan lépnek pályára Londonban szombaton. Ezt pedig kihasználhatja a Crystal Palace, amely gárda a kiesés ellen menekül, s roppant fontos lenne, hogy megszerezze a három pontot a hétvégén. Sam Allardyce-ék egyébként is bombaformában vannak, utolsó hat bajnokijukból ötöt (!) is behúztak, hétfőn például az Arsenalt győzték le 3-0-ra (!), ami több, mint biztató.

Mindezek után úgy véljük, hogy csak erre a meccsre fókuszáló, pazar formának örvendő Sasok, minden további nélkül legyőzhetik, a gyakorlatilag B-csapatával kiálló Cityt szombaton.

[2252502] 2017-04-15 16:00:00 Crystal Palace - Leicesterx;

Everton-Burnley
Tipp: Több, mint 2,5 gól
Odds: 
1.75 @ Tippmixpro

Egyre jobb passzban van az Everton, hiszen az Old Traffordon elért remit követően hazai pályán győzte le kiváló játékkal a Leicestert. A Stolverkosok mostanság roppant gólgazdag meccseket vívnak, s szerintünk ez a hétvégén is így lesz.

Köszönhetően például a Burnleynek, hiszen az újonc házon kívül nem túl acélos, egyedüli csapatként nyeretlen idegenben a Premier League-ben. Arról nem is beszélve, hogy a komolyabb gárdákkal egyszer sem tudta felvenni a versenyt, igaz, általában egy gólt mindig lőttek a nagyoknak a bordó-kékek. Így pedig minden esély megvan az "overre", hiszen ahogy fentebb említettük, a liverpooliak ontják a gólokat, az utolsó hat hazai meccsükből ötön is több, mint 2,5 gól született, a Bournemouth ellen speciel kilenc (!) találatot láthatott a Goodison Park közönsége.

[2252503] 2017-04-15 16:00:00 Everton - Burnleyx;
hatharom.com
Tottenham-Bournemouth Hazai és több, mint 2,5 gól
Crystal Palace-Leicester Crystal Palace
Everton-Burnley Több, mint 2,5 gól
@ 4.75