Női kézi BL

Maradt-e még esélye a Ferencvárosnak?

A Fradi női kézilabda-csapata ötgólos hátrányból várja a Bajnokok Ligája negyeddöntő visszavágóját a CSM Bukarest ellen.

Ötgólos hátrányból várja a Fradi a visszavágót. - Fotó: facebook.com/ftckezilabda

30-25-ös vereséget szenvedett egy hete a Ferencváros női kézilabda-csapata a Bajnokok Ligája címvédő, CSM Bukarest otthonában a legrangosabb európai kupasorozat negyeddöntőjének odavágóján. A zöld-fehérek lányok nagyon fogadkoznak, hogy szombaton ledolgozzák hátrányukat, s elsőként jutnak be a Budapesten rendezendő Final Fourba.

1x2    
FTC Döntetlen CSM Bukarest
1.30 10.50

3.65

Az első mérkőzésen ezt a nagyarányú vereséget főleg annak köszönheti az FTC, hogy a csapat elfogyott a végjátékra. Kevesen voltak Elek Gáborék, hiszen többek közt a csapat első számú sztárját, Szucsánszki Zitát nélkülözniük kellett, de Hornyák Dóra sem tudta vállalni a játékot Romániában. A két játékos állapota javult, de továbbra is kérdéses a játékuk. Az biztos, hogy ha Szucsánszki nem lép pályára, akkor gyakorlatilag emberfeletti teljesítmény kell a többiektől, hiszen a magyar válogatott ásza mind védekezésben, mind támadásban a világ legjobbjai közé tartozik.

"Bár a hozzáállásunkkal nem volt gond, sokkal jobban kell játszanunk, hogy legyen esélyünk a négyes döntőbe jutásra. Hatékonyabban kell védekeznünk, és tudásunk legjavára lesz szükségünk, hiszen ellenfelünk a mezőny egyik legjobb csapata. Nehéz feladat vár ránk, de ez nem ijeszt meg minket" - nyilatkozta Kovacsics Anikó, aki elmondta még, hogy nincs olyan csapattársa, aki nem hisz a párharc megfordításában.

Ebben a szurkolók is nagy szerepet játszhatnak, ugyanis a szombat délutáni visszavágót megelőzően nem nyitnak ki a BOK (volt Syma) Csarnok pénztárai, mivel

elővételben minden jegy elkelt, vagyis teltház, több ezer szurkoló buzdítja a zöld-fehéreket szombaton.

Mindezek után a bukmékereknél a IX. kerületiek a mérkőzés esélyesei, olyannyira, hogy egy-két fogadóiroda szerint reális esélye van a Fradinak arra, hogy kiharcolja a továbbjutást. Háromesélyben ugyanis csak 1.30-szoros pénzt kínál a    a Ferencvárosra, a fogadóiroda a hendikep vonalat 3,5-nél, míg a gólok számának határát 53,5-nél húzta meg. Azt, hogy mi mit várunk a mérkőzéstől, a következő cikkünkből tudhatjátok meg!

A találkozót a Sport 1 élőben közvetíti szombaton 16:45-től, míg a   élő fogadási lehetőséget kínál a mérkőzésre.