Tenisz

Háromszoros pénzért kiejtenénk a nagy embert

  • Cesc18

Csillognak az amerikaiak Houstonban, ám pénteken az egyik sztárjuk számára véget érthet a verseny.

Houstonban, az egyetlen amerikai salakos ATP-tornán hagyományosan jól szerepelnek a hazai játékosok. Egyelőre idén sem okoztak csalódást, a legjobb nyolc közé mind a négy amerikai klasszis beverekedte magát, igaz, erőnyerőként ehhez csupán egy meccset kellett megoldaniuk. A leginkább John Isner szenvedett meg, aki rövidítésben elveszítette az első szettet Leonardo Mayer ellen, így hátrányból kellett kapaszkodnia. Nem csak az argentin ellenfelével, de egy betegséggel is küszködött a nagy ember. 

Amikor reggel felkeltem, nagyon nem éreztem jól magam. - mondta Isner a Mayer elleni mérkőzést követően.

Isner ráadásul az ausztráliai Davis Kupa "túrán" is ott volt, így a hosszú utazás és időeltolódás miatt alapból nem túl frissen vágott neki a tornának. 

Mindezek fényében nem számíthat könnyű meccsre fiatal honfitársa, Ernesto Escobedo ellen. A 21 éves amerikai srác szépen megérkezett a top 100-ba, az idei szezon egyelőre egyértelműen áttörést hozott számára. Több ATP-torna főtábláján is találkozhattunk a nevével, ahol rendre sikerült nyernie.

Jó formában van, ő az underdog, ennél jobb helyzetből nem is várhatná ezt a meccset.

Kiváló tipp a 22.5 játék felett, a gyors salak miatt a jó szerva aranyt ér, Isnerre pedig egyébként sem jellemző, hogy Houstonban könnyedén nyerné meg a meccseit. Viszont mivel kérdéses az állapotba, így még nagyobb értéket látunk Escobedo sikerében, hiszen még az is benne van a pakliban, hogy Big John feladja a meccset. 

hatharom.com
Escobedo nyer
@ 3.05