Sportfogadás

Bajnok a Chelsea! - az egyik bukméker lefújta a bajnokságot

Nem is olyan régen komolyan megütötte a bokáját az egyik fogadóiroda, amikor hasonló reklámmal jött elő.

Bár a Tottenham kitartóan küzd, a Chelsea továbbra is nyolc ponttal vezeti a bajnokságot 32 forduló elteltével, vagyis kisebb csodára lenne szükség ahhoz, hogy a végén ne London kék-fehér felébe kerüljön az aranyérem. Bár a fogadóirodáknál még fogadhatunk 1.05-szörös szorzón Diego Costáék sikerére, az egyik brit iroda úgy döntött, lefújja a Premier League-et és kifizeti a Chelsea bajnoki címére érkezett téteket.

Melyik csapat nyeri a Premier League-et?
   
Chelsea 1.05
Tottenham 9.00
Manchester City 165.00

"A fogadás a kockáztatásról szól, mi pedig szintén kockáztatunk ezzel a lépésünkkel. Úgy döntöttünk, szeretnénk megünnepelni azokat, akik bíztak a Chelsea bajnoki címében és győztesnek hirdettük ki ezeket a fogadásokat. Megérdemlik a bátor játékosok" - nyilatkozta a fogadóiroda szóvivője.

A Tippkirályban most dupla pontot kaszálhatsz, ha eltalálod a rangadó eredményét! Kattints a képre a tippeléshez!

A dolog már csak azért is pikáns, mert nem is olyan régen, október végén, az amerikai elnökválasztás idején az egyik brit bukméker ugyanígy döntött Hillary Clinton kapcsán, amely végül egymillió fontjába került az oldalnak, hiszen a befutó Donald Trump lett.

A számok alapján itt talán kevesebbet kockáztat az iroda, hiszen Clintonra ekkor 1.20 volt a szorzó, míg a Kékekre sehol nem kapni 1.10-nél magasabb szorzót.

Hétvégén mindenesetre fontos derbi előtt áll a Chelsea, hiszen amíg a Tottenham előtt sima három pont áll a Bournemouth ellen, addig Antonio Conte csapata az Old Trafford bevételére készül. A Chelsea győzelme Mourinhóék ellen 2.75-szörös oddson fogadható.

[2252504] 2017-04-16 17:00:00 Manchester United - Chelseax;
209498