Bajnokok Ligája

Az esélytelenség nyugalma lehet a Leicester fegyvere Madridban

Craig Shakespeare csapatának semmi vesztenivalója, ez pedig akár az ő sikerüket is előrevetítheti.

"Ezek a srácok kiérdemelték, hogy itt legyenek, megdolgoztak érte. Tiszteljük az Atlético Madridot, felkészültünk egy nagyon nehéz párharcra, de nem félünk ellenfelünktől" - tudatosította a mérkőzést megelőző sajtótájékoztatón Craig Shakespeare, a Leicester City trénere.

És bizony teljesen igaza van a Rókák mesterének, csapata ugyanis az esélytelenség nyugalmával léphet pályára a Vicente Calderónban, tőlük már az is hatalmas csoda, hogy a Sevilla kiverésével a legjobb nyolc közé jutottak.

A formák alapján egyébként nehéz lenne győztest jósolni, hiszen a Leicester öt győzelem után szenvedett vereséget a Goodison Parkban, míg az Atlético Madrid szintén sorban nyeregeti a mérkőzéseit, hétvégén pedig a Bernabeúból csentek el egy pontot Griezmannék.

[2476766] 2017-04-12 20:45:00 Atlético Madrid - Leicesterx

Ami a hiányzókat illeti, a hazaiaknál több sérült is akad, Kevin Gameirót hiányolhatják talán a legjobban a Matracosok szurkolói, míg a vendégeknél a csapatkapitány Wes Morgan mellet Nampalys Mendy nem utazott a csapattal Hispániába.

Noha 1.25 a hazai győzelem szorzója és 2.20, hogy mindkét csapat betalál, a kettő kombinációját 2.75 helyett 3.30-szoros oddson fogadhatjuk.

Az Atlético Madridnak talán kevésbé fekszik az a felállás, hogy ők játsszák az első mérkőzést hazai pályán, ám most ezzel a problémával is meg kell küzdeniük a hazaiaknak. Ám arra nem számíthatunk, hogy a Leicester gyáván, védekező játékkal lép majd pályára a Calderónban, véleményünk szerint szeretnének legalább egyszer betalálni Oblaknak, ekkor pedig már nagyon sok gólt kéne lőniük a hazaiaknak, hogy lefutottnak lehessen mondani a párharcot. 1.25-ért semmiképpen nincs érték a Madrid sikerében, míg arra, hogy úgy nyer az Atléti, hogy közben gólt is kap, egészen jó szorzóval fogadhatunk.

hatharom.com
Hazai és mindkét csapat szerez gólt
@3.30
[2476766] 2017-04-12 20:45:00 Atlético Madrid - Leicesterx;
2017-04-12;42