NB I

Esélytelen a Fradi ebben a fordulóban?

  • varin

Bravúr kéne a ferencvárosiaktól, de nehéz ellenfél vár a Honvédra és a Vasasra is.

A szombati játéknapot követően kedden, illetve szerdán újabb, immáron a 26. fordulót rendezik meg az OTP Bank Ligában. Habár a nagyok közül a Videoton és a Fradi is botlott, a Honvéd győzelmével az élre tört és a Vasas is közelebb került a székesfehérvári alakulathoz. Az előttünk álló játéknapon azonban egyik csapatnak sem lesz igazán könnyű dolga, még úgy sem, hogy a Vidi például az utolsó helyezett Gyirmóthoz látogat. Lássuk az oddsokat!

Oddsok a 26. fordulóra
   
  1 x 2
Diósgyőr-Honvéd 3.05 3.15 2.30
Vasas-Újpest 2.10 3.20 3.40
Paks-Ferencváros 3.20 3.20 2.20
Gyirmót-Videoton 5.40 3.70 1.60
Mezőkövesd-Debrecen 2.80 3.15 2.45
MTK-Haladás 2.00 3.30 3.50

Az már az elején látszik, hogy a Ferencvárosnak kis túlzással hozhatatlan mérkőzése van a Paks ellen, hiszen Csertői Aurél fiai hónapok óta parádéznak. Bartháék hazai pályán még veretlenek, amely még úgy is igencsak szép teljesítmény, hogy mindössze négy győzelmük van a nyolc döntetlen mellett. Augusztusban nem esett gól a két csapat meccsén, míg novemberben a Tolna megyei gárda három ponttal távozott a Groupama Arénából. Mindent egybevetve, igazi bravúr lenne a Ferencvárosnak a siker, mi nem is fogadnánk erre a kimenetelre.

Szenzációs meccsre van kilátás Mezőkövesden, ahol a Honvéd játszik rangadót a Diósgyőrrel. A kispestiek aligha szeretnének lekerülni a dobogó legfelső fokáról, míg a DVTK továbbra is élet-halál harcot vív a bennmaradásért. Habár a piros-feketék az utolsó öt bajnokijukból négyszer is megverték a DVTK-t, ráadásul ősszel egy laza hármast vágtak Radoséknak, mi most inkább fogadnánk az 1x-re, mintsem a fővárosiakra.

Papíron a Vasas és a Videoton sikere viszont simán jöhet. A fehérváriak a biztos kieső Gyirmóthoz látogatnak, amelyet idén oda-vissza 4-0-ra csaptak meg, ráadásul Urbányiék kedve sem lehet éppen az igazi, Debrecenben ugyanis mind a három pontot kiénekeltek végül a szájukból. A Vasas-Újpest derbire a Bozsik Stadionban kerül majd sor, és ha az angyalföldiek felül tudnak kerekedni Hangya és Manjekar eltiltásán, valamint Remili sérülése sem súlyos és tudja vállalni a játékot, akkor megszerezhetik Oenningék a három pontot.

Az MTK-Haladás és a Mezőkövesd-Debrecen mérkőzés is nagyon érdekes lesz a kiesés szempontjából, különösen a keleti összecsapásra lesz érdemes figyelnünk. A borsodiak ugyanis egyre mélyebbre ássák magukat és ha a Loki is elviszi a pontokat Szivicséktől, akkor komolyan felsejlik annak a lehetősége, hogy a Gyirmót mellett akár a másik újonc is búcsúzhat.

2017-04-11;212
2017-04-12;212
209575