Nemzetközi foci

Ronaldo féltékeny Messi Barcelonájára

Lapértesülések szerint Ronaldo irigyli Messi "barátait" és bizony a számok alapján igaza is lehet.

Vészesen közeledik az április 23-ai Real Madrid-Barcelona derbi, lassan lehet is elővenni a szokásos "Ki a jobb, Messi vagy Ronaldo?" témát. Persze az újságíróknak nem kell különösebb ok egy-egy szaftos pletyka megszellőztetésére, miként a spanyol Don Balon információit is fogadhatjuk kicsit kétkedve.

Ronaldo okkal féltékeny a dél-amerikai triumvirátusra?

Az átigazolásokkal foglalkozó lap ugyanis arról ír, hogy Cristiano Ronaldo egyre mérgesebb a csapattársaira, amiért ők nem rendelik alá magukat úgy, ahogy a Barcelona klasszisai Messinek.

Az újság szerint Cristiano Ronaldo úgy érzi, hogy nem kap akkora támogatást Bale-től és Benzemától, mint Messi Suáreztől és Neymartól, ráadásul a francia támadó túlságosan gólratörően játszik, míg Bale célul tűzte ki, hogy ő lesz az első számú sztár a Bernabeúban.

Suárez és Neymar mérkőzésenként átlagosan 0,51 gólpasszt adnak, míg Bale és Benzema csak 0,18-at.

A számokat megvizsgálva egyébként akár még valóságtartalma is lehet az állításoknak, hiszen ha megnézzük, hogy hány gólpasszt osztott ki a duó, egyik illetve másik oldalon, akkor azt láthatjuk, hogy Madridban kevésbé vannak adakozó kedvükben Ronaldo csapattársai, mint az "SN" duó.

Az előzetes oddsok alapján az április 23-ai derbin a Real Madrid sikerére 2.10 körül fogadhatunk, míg a Barca sikere háromszoros pénzt érhet.

[2300832] 2017-04-23 20:45:00 Real Madrid - Barcelonax;