NB I

Négyszeres szorzót fognánk az NB I-ben

Kilenc forduló maradt még az OTP Bank Liga szezonjából, a hátralévő játéknapokra pedig összeállítunk egy-egy kombinációs szelvényt a hétvégi kiadások fedezésére. Lássuk a harmadikat!

Adok-kapok meccset vívhat a Haladás és a Honvéd. - Fotó: facebook.com/honvedfc

Haladás-Honvéd
Tipp: Mindkét csapat szerez gólt
Odds:
TippmixPro@1.85

A Haladás és a Honvéd az idei szezonban eddig kétszer találkozott egymással, s mindkétszer jó mérkőzést produkáltak a felek. Sopronban 1-1-re végeztek a csapatok, míg a fővárosban a kispestiek nyertek 2-1-re, avagy mindkét meccsen mind a vasiak, mind a piros-feketék betaláltak. 

Szerintünk erre most is nagy esély mutatkozik, hiszen a felek jó passzban vannak, a zöld-fehérek utolsó négy bajnokijukból hármat is behúztak, nem mellesleg mindegyik meccsen ült a "mindkét csapat szerez gólt" fogadási opció. A Honvéd is kezd magára találni, hiszen ugyan Újpesten még csak döntetlent játszott, a Fradit viszont kiváló játékkal múlta felül szombaton, s ezen ütközeteken is jött a "BTTS".

Mivel mind a Haladás, mind a Honvéd győzni szeretne szombaton, így az előjelek alapján újra nagy esély van arra, hogy mindkét csapat betaláljon.

[2295551] 2017-04-08 18:00:00 Haladás - Honvédx;

Debrecen-Gyirmót
Tipp: Debrecen
Odds: TippmixPro@1.60

Kiesési rangadót rendeznek a Nagyerdei Stadionban, ahova a Gyirmót látogat. Noha az újonc az elmúlt héten legyőzte az MTK-t, és szeptembert követően nyert ismét bajnoki mérkőzését, a hétvégi találkozó egyértelmű esélyese a Debrecen.

A Loki ugyanis hétről hétre jobban teljesít, múlt héten a Vasast fektette két vállra, méghozzá idegenben. A piros-fehérek ráadásul az idei két, Gyirmót elleni meccsüket simán megnyerték, hazai pályán például 4-0-ra.

A felek közt érezhető minőségi különbség van a hajdúságiak javára, akik, ha ezt a meccset megnyerik, akkor voltaképp megpecsételik a kisalföldiek sorsát, továbbá még távolabb kerülhetnek a veszélyzónától.

[2295549] 2017-04-08 18:00:00 Debrecen - Gyirmótx;

MTK-Mezőkövesd
Tipp: 1. félidő gólszám - több, mint 0,5
Odds: TippmixPro@1.45

Ahogy fentebb említettük az MTK "hatpontos" meccset bukott a múlt héten, így most nem hibázhat. Azonban a kék-fehérek azt a Mezőkövesd gárdáját fogadják, amely csapat bárhol, bárkire veszélyes. Így szerintünk ezen a meccsen a gólokban van az érték.

A találatok közül is arra érdemes fogadni, hogy legalább egy gól születik az első félidőben, ugyanis mióta mindkét félnél arculatváltás volt, és a védekező focit támadóra cserélték a csapatok, azóta mind az MTK, mind a Mezőkövesd meccsein potyognak a gólok. A vendégek tavaszi bajnoki meccsein, mióta Tomiszlav Szivics irányít, minden ütközeten született gól az első félidőben.

Ilyen előjelek után, illetve annak köszönhetően, hogy mindkét csapat győzelmi kényszerben lép pályára, szerintünk a felek meccsén már az első játékrészben megrezdül a háló.

[2295550] 2017-04-08 18:00:00 MTK - Mezőkövesd Zsóryx;
hatharom.com
Haladás-Honvéd Mindkét csapat szerez gólt
Debrecen-Gyirmót Debrecen
MTK-Mezőkövesd 1. félidő gólszám - több, mint 0,5
@ 4.29
2017-04-08;212