Spanyol foci

Te mit tennél Cristiano Ronaldo helyében?

Ronaldónak jól át kell gondolnia, mikor is szabálytalankodik sárga lapot érően.

Leganés-Real Madrid 2-4

Szerdán este, néhány izgalmas pillanattól eltekintve a Real Madrid viszonylag simán nyert a Leganés ellen a hónap kisebbik madridi derbijén. Mint arról mi is beszámoltunk, Zidane ezúttal kicsit tartalékos csapatot küldött a pályára, hiszen Bale, Kroos és Ronaldo is pihenőt kapott.

A legérdekesebb a portugál zseni helyzete, aki egyetlen sárgára van az eltiltástól, Zidane pedig érthető módon nem akarta kockáztatni, hogy esetleg legjobb játékosát eltiltják az Atlético Madrid elleni derbiről. De akkor mikor is zsebelje be "véletlenül" CR7 azt a bizonyos sárgát?

Fotó: Daily Mail

A Real Madrid az Atléti elleni rangadót követően utazik a Sporting Gijónhoz, majd jön a Barcelona elleni csúcsderbi, amelyet egy La Coruna-i kirándulás kirándulás követ. Egy dolog tehát biztosan látszik: azt nem engedheti meg magának sem a Real Madrid, sem pedig Ronaldo, hogy hétvégén nem kap sárgát, de a Gijón ellen igen. A megoldás így egyértelmű:

Papírforma szerint a legbölcsebb tettet akkor hajtaná végre Ronaldo, ha mondjuk az Atlético elleni meccs utolsó percében odapakolna az ellenfél egyik játékosának, hiszen ekkor a Gijón elleni simának tűnő találkozóról tiltatja el magát.

Ez egyébként nem csak azért lenne hasznos, mivel CR7 így biztosan játszhatna a Barcelona ellen, de nem kéne 15 napon belül ötször is pályára lépnie, ráadásul ebből az öt találkozóból négy is óriási téttel bír (Atlético Madrid, Barcelona, Bayern München 2x).

A fogadóirodák egyelőre nem kínálnak oddsot arra, hogy Ronaldo kisárgázza magát a madridi derbin, ám egy ilyen, pattanásig feszült mérkőzésen még különösebb indok sem kell a játékosoknak, hogy oda-odarúgjanak egymásnak, miként Ronaldo a Calderónban is összeszedett egy figyelmeztetést.

Kíváncsian várjuk tehát a bukmékerek szorzóit CR7 lapjára. Vajon hogy cselekszik majd a játékos, ti mit gondoltok?

[2300816] 2017-04-08 16:15:00 Real Madrid - Atlético Madridx;
211384