La Liga

Rangadót játszik a Barca, de már újra Messivel

Szerda este a Barcelona a Sevilla ellen játszik rangadót a spanyol bajnokságban. A vendégek mellett jelenleg egyetlen érvet sem tudunk felmutatni.

A Barcelona a 2., a Sevilla pedig a 4. helyről várhatja a hétközi fordulót, a két együttes között jelenleg 8 pont a különbség. Néhány hete még közel sem volt ekkora a távolság felek között, ám a Sevilla a legutolsó négy fordulóban nyeretlen maradt, ez pedig nem fér bele, az Atlético Madrid be is előzte az andalúzokat. A bukmékerek ennek megfelelően nem is cifrázták túl az oddsokat, a Barcelona győzelme nem fizet sokkal többet, mintha egy középcsapat látogatna a Nou Campba.

1x2    
Barcelona Döntetlen Sevilla
1.25 6.00 9.00

Ami a sérülteket illeti, a Barcelona vasárnapi keretéhez képest visszatérhet a kezdőbe Gerard Piqué, viszont lerobbant a középpályás Rafinha. Luis Enrique leginkább azonban Lionel Messi visszatérésének örülhet, az argentin támadó a Granada elleni bajnoki sárga lapjai miatt kénytelen volt kihagyni.

Ez túl sok jóval nem kecsegtet a vendégek számára, hiszen a Nou Campban Messi a legutóbbi öt Sevilla elleni meccsén betalált legalább egyszer a kapuba.

A másik oldalon Jorge Sampaoli Adil Ramira és Gabriel Marcadóra nem számolhat, Sergio Escudero viszont visszatér majd eltiltása után.

Messi egyik kedvenc ellenfele a Sevilla

A Barcelona egészen parádés góllövő formában futballozik az elmúlt hetekben, a PSG elleni idegenbeli vereség óta nyolc meccsen 30 találatig jutott. A több, mint három gól meccsenkénti átlag miatt azonban a bukmékerek alaposan beárazták a mérkőzést, a meccsre kínált fogadások között értéket találni nagyítóval is nehezen találni.

A Sevilla gyenge formája ellenére Jorge Sampaoli egyébként bizakodóan nyilatkozott a meccs előtti sajtótájékoztatón, a chilei mester kiemelte, hogy csapat az olyan ellenfeleket ellen, mint a Barcelona, rendre felspannolt állapotban játszik. Ebben nincs is okuk kételkedni, az ügyben azonban már akadnak kétségeink, hogy a Sevilla pontot szerez a Nou Campban, de azért egy rúgott talán jó lehet.

hatharom.com
Hazai és mindkét csapat szerez gólt
@1.95
[2300804] 2017-04-05 19:30:00 Barcelona - Sevillax;
211384

Tippelj a meccsre a Tippkirályban!