NB I

Halló, halló, itt a bolondok napi NB I-es szeló!

Tíz forduló maradt még az OTP Bank Liga szezonjából, a hátralévő játéknapokra pedig összeállítunk egy-egy kombinációs szelvényt a hétvégi kiadások fedezésére. Lássuk a másodikat!

Vajon az új edzővel megkezdi-e a felzárkózást a Diósgyőr? - Fotó: facebook.com/DVTK1910

Diósgyőr-Újpest
Tipp: Több, mint 1,5 gól
Odds:
TippmixPro@1.30

Mindkét csapat kupameccset játszott hétközben, a Diósgyőr a Fradi otthonában, míg az Újpest hazai pályán a Vasastól kapott ki 2-1-re. Most azonban már bajnokin lépnek pályára a felek, a hétvégi ütközet pedig főleg a DVTK számára lesz élet-halál meccs, hiszen a piros-fehérek három pontra vannak a bennmaradást jelentő 10. pozíciótól. Ugyanakkor a vendégek sem dőlhetnek hátra, hiszen ha ezt a meccset elveszítik, akkor már csak hét egység előnyük lesz épp a borsodiakkal szemben.

Mivel tehát mindkét csapat a három pontért lép pályára, és a felek egymás elleni mérkőzései a gólokról szólnak - a két alakulat utolsó 14 meccséből 13-szor is született legalább két gól, idén eddig egy nyolc- (!) és egy háromgólos találkozót hoztak össze -, ezért szerintünk nagy esély van arra, hogy legalább két gólt láthasson a nagyérdemű.

[2295537] 2017-04-01 18:00:00 Diósgyőr - Újpestx;

Gyirmót-MTK
Tipp: Döntetlen vagy MTK
Odds: TippmixPro@1.43

Az elmúlt órákban úgy zuhant a Gyirmót szorzója, mint a fene, ám az okok teljesen egyértelműek, a fővárosiak tartalékos csapattal vágnak neki a nyugati kirándulásnak. A Hungária-körúti Nagy Fal gyermekei közül Torghelle, Kanta és Gera is hiányozhat Tamási Zsolt csapatából, ám szerintünk ez még önmagában kevés ahhoz, hogy a Gyirmótnak vérmes győzelmi reményei legyenek.

Urbányi István csapata felett mi már rég kimondtuk az ítéletet, bár a lemaradásuk "csak" nyolc pont a 10. helytől, a realitások azt mutatják, hogy nemhogy kettő, egy gyengébb csapat sincs náluk az NB I-ben. A kék-sárgák szeptember vége óta nem nyertek mérkőzést és jóllehet, az MTK is gyengélkedik idegenben, egy pontra még a Trollfoci-adminokból összeállított csapat is jó lenne a Gyirmót ellen, nemhogy a rettegett szurkolótáborral megáldott MTK!

Vasas-Debrecen
Tipp: Döntetlen vagy Debrecen
Odds: TippmixPro@1.76

A Vasas egy Remili-csodagóllal lenyomta az Újpestet a szerdai Magyar Kupa meccsen, így az angyalföldiek félszemmel már a jövő heti visszavágóra figyelnek. A piros-kékeknél akadnak kisebb-nagyobb sérülések is, és hát bizony piszkosul hiányzik a Fáy utcai Illovszky-stadion egyedi kialakítású gyepszőnyege is.

A Loki szép csendben készülhetett a válogatott szünet miatt, a szlovák első osztályú Nagymihályt egy hármassal küldték haza a hétvégi barátságos meccsen, a Vasasnak pedig már régóta tartozik egy revanssal. Tőzsér Daniéknak kellenek a pontok a bennmaradáshoz, az angyalföldiek most viszont figyeljenek inkább a kupára, úgyhogy tippünk itt egy X2 közel 1.80-as szorzóért.

hatharom.com
Diósgyőr-Újpest Több, mint 1,5 gól
Gyirmót-MTK Döntetlen vagy MTK
Vasas - Debrecen Döntetlen vagy Debrecen
@3.27.
2017-04-01;212